Otto Deddens in programma LifestyleXperience | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Otto Deddens in programma LifestyleXperience

  •   keer gelezen
VEGHEL - Otto Deddens van Actor Notarissen Veghel vertelt zaterdag 14 februari om 15.10 uur in het RTL5 programma LifestyleXperience onder andere over zekerheid voor ondernemers en zelfstandigen.

[image=298566]

Ondernemers hadden tot voor kort slechts de keuze: óf een dure private verzekering óf het lopen van een groot risico. Het bedrijf Impectforce biedt nu een derde optie: ondernemen mét de zekerheid van het sociale vangnet. Het gaat om een uniek concept, waarbij de ondernemer een arbeidsverhouding aangaat met een eigen BV. Daarbij dragen ze sociale premies af, met als gevolg: recht op WIA en WW. Het concept is voor elke ondernemer met/zonder personeel, specialisten en franchiseformules. Kortom elke ondernemer in Nederland.

Geen VAR-verklaring
Via Impectforce hebben zelfstandigen bovendien geen VAR-verklaring meer nodig. Hierdoor lopen hun opdrachtgevers geen risico op naheffingen of boetes. Want de zelfstandige is al in loondienst: Bij zijn eigen BV. Het concept van Impectforce is zorgvuldig uitgewerkt, mede dankzij de inbreng van MaMoMo Allround Solution. Het is vervolgens gecontroleerd en geaccepteerd door de Belastingdienst en het UWV.

Hoe het werkt
Ondernemers die willen weten hoe het concept werkt, kunnen terecht op www.impectforce.nl Daar wordt de oplossing in een animatie stap voor stap uitgelegd. Actor Notarissen werkt nauw samen met MaMoMo Allround Solution. Actor Notarissen is een allround Veghels notariskantoor die alle tools in huis heeft om de deelnemers van de benodigde juridische regelingen te voorzien. Meer informatie is te vinden op www.actornotarissen.nl.

Meer berichten