Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Tribute band U2be komt naar Boerdonk.</p>

Tribute band U2be komt naar Boerdonk.

(Foto: )

U2, Tina Turner en CCR op Tribute Festival in Boerdonk

  •   keer gelezen

BOERDONK | Drie wereld bands in Boerdonk op één avond. Op 3 september kan men genieten van muziek van U2, Tina Turner en Creedence Clearwater Revival tijdens de zesde editie van de Buffelrun.

Om de zesde editie extra glans te geven zal op vrijdag 3 september vanaf 20.00 uur de tweede editie van het Buffelrun Tribute Festival plaats gaan vinden. Het aantal podia wordt uitgebreid van twee naar vier.

Op de mainstages treden die avond drie Tribute Bands op. Inmiddels zijn U2, Creedence Clearwater Revival en Tina Turner vastgelegd. Komende weken stellen de bands zich voor. Vandaag de eer aan de U2 Tribute Band, The Belgian U2 Experience. Deze band is één van de meest authentieke en professioneel gebrachte U2 tributes van Europa. Een band met internationale allure, gefundeerd op jarenlange voorbereiding en ervaring. Een must see voor iedere U2 fan.
Tribute band U2be is ontstaan in 2016. De band bouwde sinds 2011 een stevige reputatie op als Tribute band met optredens door heel Vlaanderen, Wallonië en Nederland onder de naam: U2be. Een nieuw project en een korte en krachtige verwijzing naar U2 en België.

Zeker zijn van tickets? Ga naar www.buffelrun.nl en koop nu online je kaarten. In de voorverkoop kosten ze namelijk 17.50 euro voor het hele festival. Aan de kassa kosten ze 20 euro.

Tickets zijn verkrijgbaar via: www.buffelrun.nl.

Meer berichten