Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Frietje Heisa!
Frietje Heisa! (Foto: photosbysander)

Bezorgomzet Pieperz steeg afgelopen jaar met 800 procent

  •   keer gelezen

VEGHEL | Pieperz heeft het afgelopen jaar enorm ingezet op afhaal en bezorging. De bezorgomzet in 2020 is gegroeid met 800 procent ten opzichte van 2019. “We hebben het assortiment hierop wat aangepast. We hebben extra bezorgers ingezet en de verpakkingen aangepast zodat onze verse frieten goed en snel aankomen bij de klanten. Ook kunnen klanten gemakkelijker kiezen via een bestelzuil of online”, laat Ton Verhoeven van de Veghelse friettent op de Noordkade weten.

Bij Pieperz merken ze dat hun frietjes erg in trek zijn, waaronder het frietje HEISA!. Verhoeven: “Hierbij zijn onze prijswinnende friet de basis en zit er een heerlijke topping op. We hebben onder andere truffelmayonaise met ons eigen stoofvlees, maar ook pulled chicken met barbecuesaus of een heerlijke champignon roomsaus voor liefhebbers van vegetarisch. Ideaal als volledige maaltijd voor iemand die snel iets lekkers wil.” Verder zien ze bij de friettent in de Proeffabriek dat er meer maaltijden voor gezinnen worden verkocht. Naast de burgermenu’s zijn de schnitzel en emmers met krokante kip erg populair.

Saustap
Verhoeven is trots op alle de samenwerkingen. “We zijn onlangs verkozen tot ambassadeur van Oliehoorn en hebben hiervoor ook een heuse saustap gekregen, een praktische oplossing voor de sauzen die bijdraagt aan de beleving. Met Spadel hebben we onlangs een leuke foodpairing fotoshoot gedaan. Bij ieder frietje HEISA! past een eigen Spa met smaakje. Met ByOneSix zijn we samen de bestelomgeving aan het ontwikkelen zodat klanten nog makkelijker kunnen kiezen en bestellen op bestelzuilen of op hun telefoon. Voor dit jaar staat er nog meer op de planning, maar dat kan nu nog niet gedeeld worden.”
Kortom, er wordt flink doorgebutst bij Pieperz. Ze kijken er naar uit om de klanten weer in de zaak en op het terras te ontvangen.

Meer berichten