Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Vaccineren in Sportcentrum Berghem.</p>

Vaccineren in Sportcentrum Berghem.

Vaccinatie tegen HPV en/of meningokokken ACWY bij vaccinatielocaties COVID-19

  •   keer gelezen

BERGHEM | Eind maart ontvingen ongeveer 27.000 jongeren binnen het werkgebied van de GGD Hart voor Brabant een uitnodiging voor vaccinaties tegen HPV en meningokokken ACWY. 

De prikken biedt de GGD Hart voor Brabant dit jaar op de vaccinatielocaties waar ook worden gevaccineerd tegen COVID-19. Deze locaties zijn goed verspreid over de regio: Berghem, Tilburg, Den Bosch, Veghel en Boxmeer. Op de locaties zijn speciale priklijnen voor de vaccinaties tegen HPV en meningokokken ACWY.

Verschillende dagen
De GGD nodigt jongeren uit op verschillende dagen in de periode tussen 6 en 31 april. Om wachtrijen te voorkomen nodigen ze jongeren in kleine groepjes uit. In het bijzijn van één begeleider kunnen jongeren de vaccinatie halen en na afloop de locatie direct verlaten. De host wijst de jongeren naar de juiste priklijnen. Op elke locatie is EHBO aanwezig en buiten leiden verkeersregelaars alle verkeer in goede banen.

Coronamaatregelen
Zowel de bezoekers als medewerkers GGD dragen mondkapjes. Ook geldt er op onze locaties een hygiëneprotocol. Tenslotte wijzen ze bezoekers op de overige coronamaatregelen. Ze vragen genodigden thuis te blijven als zij klachten hebben die passen bij corona. Tenslotte is er ook bij aankomst een gezondheidscheck. Vanwege alle coronamaatregelen is het niet mogelijk om de afspraak te verzetten. Verhinderd of ziek? Dan ontvang je in het najaar van 2021 een volgende kans om de vaccinatie te halen.

Meer berichten