Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Een frisse conditietraining op zondagochtend.
Een frisse conditietraining op zondagochtend. (Foto: )

Voorbereidingen Fight Cancer Night in volle gang

  •   keer gelezen

ERP | De voorbereidingen voor het Fight Cancer Night 2021 zijn in volle gang. Een gezamenlijke conditietraining op een frisse zondagochtend zorgde voor een grote opkomst.

Ondanks alle onzekerheid over corona hebben alle boksers het volste vertrouwen dat het evenement, na in 2020 te zijn uitgesteld, in 2021 door kan gaan. Dat vertrouwen werd ook uitgestraald tijdens de zondagochtendtraining op 11 april. Ruim een half uur van te voren waren de eerste deelnemers al aanwezig. 

Souplesse Sport en Dance
Onder bezielende (bege)leiding van Souplesse Sport en Dance uit Erp werden de deelnemers aan de derde editie van de Fight Cancer Night op het terrein van FCC Wheels uit Erp ruim een uur onder handen genomen. Lekkere muziek op de achtergrond én ondanks een temperatuur om en nabij het vriespunt toch zweetdruppels op het voorhoofd.

Kilo’s kwijt
Nadat de boksers sinds een maand serieus met de voorbereiding waren begonnen was dit een welkome afwisseling. Zeker niet minder inspannend maar juist ook om op een andere manier je spieren te trainen en conditie te testen. Fysieke vooruitgang is ook één van de redenen om aan dit evenement mee te doen. Los daarvan beginnen de meeste kilo’s er af te vallen. Neemt niet weg dat ze nog vijf maanden voor de boeg hebben om in topconditie te komen.

Meer informatie is te vinden op: www.fightcancernight.nl. Daar staat een actueel overzicht van de deelnemers tot nu toe. Ook kan men daar de deelnemers sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika en Fight Cancer.

Meer berichten