Annuska van der Heijden presenteert haar boek.
Annuska van der Heijden presenteert haar boek.

Pure Annuska lanceert Liever Lichter Leven

Algemeen 939 keer gelezen

VEGHEL | Zonder spotlights. Zonder decor. Zonder make-up en zondagse outfit. Annuska van der Heijden trakteerde haar publiek op een uurtje ‘puur Annuska’. In Theater De Blauwe Kei presenteerde zij haar boek Liever Lichter Leven, gids voor een gezonde en gelukkige levensstijl. 

Door de welbekende maatregelen moest de lancering van het boek worden beperkt tot een kleinschalige happening. Zo’n dertig genodigden genoten afgelopen zaterdag van een uitgebreid dankwoord dat geen moment verveelde. Geplaagd door lichte plankenkoorts, die ze niet probeerde te verhullen, toonde Annuska zich een geboren spreker. Een ras-vertelster, die haar publiek met groot gemak geboeid houdt met een mengeling van grappige en soms ontroerende anekdotes.
Liever Lichter Leven is het onthutsend eerlijke relaas van een moedige vrouw, die al vroeg in haar jeugd de strijd aanbindt met de kilo’s… En uiteindelijk overwint. Haar pad ligt bezaaid met obstakels en uitdagingen, waar menig lezer herkenning en troost uit zal putten. In de afgelopen negen jaar heeft zij ruim duizend cursisten met overgewicht begeleid in Veghel en wijde omtrek. Het verschijnen van Liever Lichter Leven markeert het moment dat Annuska haar horizon verbreedt als coach, spreker en inspirator. Daarbij bundelt zij ervaringsdeskundigheid met talrijke opleidingen in persoonlijke groei en heling. “Uiteindelijk maakt het niet uit om welke reden je niet lekker in je vel zit”, zegt de geboren en getogen Veghelse. “Of je nu gebukt gaat onder overtollige kilo’s, stress hebt van een ontslag of faillissement, in de put zit door een scheiding of rouwt om het verlies van een dierbare… Alle tegenslagen en moeilijkheden die we als mens ervaren, zijn in wezen gelijk. Daardoor is Liever Lichter Leven een boek geworden met universele waarheden en lessen die iedere lezer tot steun kunnen zijn.”

Kijk om Liever Lichter Leven te bestellen op www.annuska.nu.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant