Filiaalmanager Frans bij de supermarkt (Foto: Henk Lunenburg).
Filiaalmanager Frans bij de supermarkt (Foto: Henk Lunenburg). Foto: Henk Lunenburg

Metamorfose voor Jumbo de Bunders, ook assortiment wordt uitgebreid

Algemeen 3.016 keer gelezen

VEGHEL | Jumbo de Bunders in Veghel is vandaag (dinsdag) en morgen (woensdag) gesloten in verband met een verbouwing, maar opent donderdag 22 april weer de deuren. De winkel krijgt een metamorfose, waarbij ook het assortiment wordt uitgebreid. Kom je donderdag boodschappen doen? Dan krijg je bij besteding van 25 euro aan boodschappen een Jumbo vers afgebakken appeltaart gratis.

Na de verbouwing ervaart de klant bij Jumbo aan De Bunders nog een extra stukje gemak. Onder meer de kassa-afdeling wordt flink aangepakt. “De winkel wordt voorzien van nieuwe sco’s”, vertelt filiaalmanager Frans van Woerkom. Hij is al ruim 25 jaar werkzaam in alle lagen bij Jumbo, en al 3 jaar filiaalmanager op verschillende locaties. Sinds een maand is hij werkzaam bij de Veghelse Jumbo. “Bij deze kassa’s kan de klant alles zelf doen, dus de producten zelf scannen én zelf betalen. Dat zorgt voor meer gemak en vlot winkelen.” Met het bonnetje dat je na betaling krijgt, kun je de winkel verlaten. “Maar je kunt je boodschappen ook nog gewoon betalen bij twee lijnkassa’s en daarnaast kun je de zelfscanners bij de ingang blijven gebruiken.”

Uitbreiding assortiment
Ook wordt het assortiment in de supermarkt uitgebreid. “Alles wat je nodig hebt om een maaltijd te maken, gaan we fors uitbreiden. Er komt een apart gedeelte bij met Turkse en Marokkaanse producten.” De Bunders gaat als enige supermarkt in Veghel het assortiment van Lekker Brabant voeren, bekend van de worstenbroodjes en de ‘flinke jongens’ eierkoeken. Daarnaast gaat het speciaalbier assortiment van 2 meter naar maar liefst 4 meter en ook wordt er assortiment toegevoegd aan het normale bier. De broodafdeling wordt helemaal vernieuwd. “De klant heeft de keuze uit meer brood, maar bijvoorbeeld ook uit lekkernijen zoals koeken. Er gaat een pilot lopen waarbij de broodafdeling tot sluitingstijd minimaal tien varianten aan brood op de plank heeft liggen.” De sfeer van de winkel krijgt een update naar het nu. “De bebordingen worden aangepast naar de styling die je nu in alle nieuwe winkels ziet. Dat komt de sfeer wat meer ten goede”, aldus Frans.

100 jaar jubileum
De verbouwing vindt plaats in het jaar dat het familiebedrijf 100 jaar bestaat. Dit is dan ook in de winkel terug te zien. “We hebben ook hier een specifiek assortiment voor. Iedere maand is er bijvoorbeeld een speciaal taartje met een andere smaak, we hebben donuts, en tulpenmixen met een ‘100 jaar’ uitstraling. Ook zijn er een aantal winacties voor klanten die sparen met de Jumbo Extra’s pas. Hoe meer ze die gebruiken, hoe meer kans ze maken op de prijzen. En dat zijn niet de minste prijzen, denk bijvoorbeeld aan kaartjes voor race van de Formule 1 en een luxe wijntrip.” Rond september start bij Jumbo de Bunders, in samenwerking met Jumbo Foodmarkt en Jumbo Stationsstraat, een historische plaatjesactie. Hierbij spaar je voor plaatjes van vroeger, die je in een plaatjesboek kunt plakken.

Donderdag 22 april om 07.00 uur is de winkel aan De Bunders 68 weer geopend. “Hopelijk zien we iedereen weer terug in onze vernieuwde winkel”, besluit filiaalmanager Frans.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant