Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Veghel in Hout zoekt vrijwilligers, ge&iuml;nteresseerden kunnen zich melden.</p>

Veghel in Hout zoekt vrijwilligers, geïnteresseerden kunnen zich melden.

(Foto: )

‘Wij treffen alle maatregelen voor een veilig bouwdorp’

  •   keer gelezen

VEGHEL | Veghel in Hout wordt dit jaar gehouden van 30 augustus tot en met 3 september. De organisatie achter het bouwdorp in het Veghelse Julianapark is nog op zoek naar vrijwilligers.

De eerste vrijwilligers hebben zich inmiddels al aangemeld bij Veghel in Hout. Stefanie van Haaren, bestuurslid van Veghel in Hout, vertelt dat de teller momenteel op ongeveer twintig staat. “Ik verwacht dat er nog een hoop leerlingen van het Zwijsen bijkomen, want veel van hen moeten nog een maatschappelijke stage lopen. Veghel in Hout is een van de weinige evenementen die vrijwel zeker door zouden kunnen gaan.” Van Haaren hoopt een mooi vrijwilligerskorps samen te kunnen stellen. “Alles staat straks in het teken om met z’n allen in een veilige omgeving een sfeervol bouwdorp neer te zetten. Precies zoals de kinderen en hun ouders van ons gewend zijn.”
Vrijwilligers kunnen zich melden via: veghelinhout.nl. Van Haaren: “Alle maatregelen zijn getroffen voor een veilig bouwdorp met veel bewegingsruimte voor iedereen.”

Samenwerking gemeente
Voorzitter van Veghel in Hout Ed van Uden benadrukt dat de samenwerking met de gemeente erg prettig is. "Ik ben heel blij met de samenwerking. Ze staan open voor onze vragen en zijn goed bereikbaar. Dat is niet bij iedere gemeente zo.”
Bouwdorp Veghel in Hout hoopt dat veel ouders van deelnemende kinderen zich melden als vrijwilliger. Ed: "We hebben een veilige omgeving gecreëerd waardoor vrijwilligers de kinderen optimaal kunnen helpen. Vooral voor de dinsdag, woensdag en donderdag tijdens het bouwdorp is er veel hulp nodig om alle activiteiten te bezetten. Ook jeugdvrijwilligers kunnen zich via de site aanmelden."

Meer berichten