Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Geen Vat Oe Fiets dit jaar.&nbsp;</p>

Geen Vat Oe Fiets dit jaar. 

(Foto: Peter Kuijpers)

Organisatie Vat Oe Fiets: ‘Ook dit jaar gaat het niet door’

  •   keer gelezen

VEGHEL | De organisatie achter Vat Oe Fiets heeft besloten om de editie van dit jaar, net als vorig jaar, niet door te laten gaan. “Veel mensen hebben er waarschijnlijk naar uitgekeken om weer te gaan fietsen of wandelen voor goede doelen. Wij krijgen de organisatie echter niet voor elkaar”, aldus organisator van het evenement Wijnu. Het evenement stond op 13 mei gepland.

Het kabinet heeft bekend gemaakt dat op z’n vroegst op 11 mei de tweede stap in het openingsplan wordt gezet. “Pas dan worden de mogelijkheden voor buitensporten vergroot. Dat is heel goed nieuws. Iedereen snakt naar meer sociaal contact en vooral minder beperkingen. De commissie van Vat Oe Fiets kan de organisatie helaas in die korte tijd niet voor elkaar krijgen. Daarbij is het nog maar de vraag of de versoepelingen weer niet worden opgeschort.”

Normaal
Het bestuur van Wijnu heeft daarom besloten om Vat Oe Fiets net als vorig jaar af te blazen. “We gaan er van uit dat we volgend jaar als alles weer normaal is, gewoon weer dit prachtige evenement kunnen organiseren”, aldus het bestuur van Wijnu.

Meer berichten