Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto:

DiscriminatieMelder: ‘Heeft u te maken met racisme of discriminatie? Meld dit dan’

  •   keer gelezen

VEGHEL | Gemeente Meierijstad wil een inclusieve gemeente zijn waar iedereen mee kan en mag doen en waar ruimte is voor diversiteit. “Onze anti-discriminatievoorziening RADAR bevordert gelijke behandeling en streeft naar een samenleving zonder uitsluiting”, aldus de gemeente. Inwoners kunnen bij RADAR terecht voor meldingen, advies en ondersteuning als zij discriminatie ervaren. 

Rik Compagne, verantwoordelijk wethouder: “Het melden van discriminatie en racisme is belangrijk, dit zorgt voor meer bewustwording op deze thema’s. Fijn dat onze anti- discriminatievoorziening RADAR hierbij is aangesloten en onze inwoners kan ondersteunen daar waar nodig.”

De app DiscriminatieMelder
Heeft u te maken met racisme of discriminatie? Meld dit dan via de app DiscriminatieMelder. Niet alleen als het u treft, maar ook als u getuige bent. Hiermee helpt u de bewustwording te vergroten en discriminatie en racisme aan te pakken. Want als we niets doen, verandert er ook niets.
Als melder kunt u daarbij rekenen op de steun van een anti-discriminatievoorziening, zoals RADAR. De klachtbehandelaars luisteren naar uw verhaal en adviseren over eventuele vervolgstappen. Het is mogelijk om anoniem een melding te doen.

Download DiscriminatieMelder nu in de App Store en bij Google Play.

U kunt discriminatie ook rechtstreeks melden bij de anti-discriminatievoorziening RADAR via:
- Telefoon: 073-7440118.
- Mail: info@radar.nl.
- Website: www.radar.nl.

Meer berichten