Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto:

Afscheidnemende Van der Heijden bedankt klanten voor het vertrouwen

  •   keer gelezen

HEESWIJK-DINTHER | Meindert van der Heijden van het gelijknamige tankstation in hartje Heeswijk-Dinther gaat zijn vaste klanten enorm missen. Dat weet hij honderd procent zeker, maar toch heeft Meindert besloten om Texaco Theo v.d. Heijden B.V. te verhuren aan OK. “Het is een trein die maar één keer in je leven voorbijkomt. Deze kans moet ik pakken. Al onze vaste klanten bedank ik voor het jarenlange vertrouwen”, aldus de afscheidnemende Meindert.

De geschiedenis van tankstation Theo v.d Heijden B.V. gaat terug tot 9 december 1967, bijna 54 jaar geleden. Toen opende Theo en zijn vrouw een tankstation in de Wilhelminastraat in Heeswijk-Dinther. Meindert nam het later als zoon over. “Mijn moeder was verantwoordelijk voor het tankstation, want mijn vader had er nog een rijschool naast. In 1983 is het tankstation verhuisd naar de Sint Servatiusstraat 25, waar het nu nog altijd staat. Drie jaar later in 1986 hebben we het verbouwd tot de huidige vorm. Voor die tijd was het een erg groot en vooruitstrevend tankstation. Zo hadden wij er toen al een carwash bij en elektrische schuifdeuren. Iets wat in die tijd nieuw was. Dat groots denken paste wel bij mijn vader”, vertelt Meindert die zelf in 1992 begon als medewerker en in 2000 de eindverantwoordelijkheid kreeg over het tankstation.

Contact met de klanten
Hij heeft er al die jaren met veel plezier gewerkt. “Het is niet zo dat ik het werk beu ben, absoluut niet. Ik heb mijn werk altijd als zeer prettig ervaren. Het contact met de klanten vond ik geweldig, maar deze kans moest ik pakken. Zo’n aanbod komt maar één keer voorbij. Ik blijf overigens gewoon naast het tankstation in Heeswijk-Dinther wonen.” In al die jaren heeft Meindert vrijwel geen aanpassingen verricht. Alleen in 1995 een paar wijzigingen omtrent het milieu.
Het personeel gaat mee over naar OK. Meindert: “De vertrouwde mensen blijven actief bij het tankstation. Zo blijven Willy en Nancy, werken er allebei al zo’n 21 jaar, het gezicht van het tankstation.”

OK
OK huurt de locatie voor de komende vijftien jaar. Binnenkort starten ze met het verwijderen van Texaco van de gevel en niet lang daarna zal er een glimmend OK-bord hangen. OK is van oudsher een begrip als betrouwbare leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. Het van oorsprong Zweedse merk werd reeds in de jaren 50 van de vorige eeuw in Nederland geïntroduceerd. “Ons netwerk tankstations is een van de snelst groeiende in Nederland. Onze organisatie is 100 procent Nederlands, de lijnen zijn kort en onze ideeën vooruitstrevend. Wij streven naar moderne stations en uitdagende ontwerpen. Met oog voor detail én onze klanten”, laten ze bij OK weten.

Missen
Wat Meindert de komende periode gaat doen, weet hij nog niet. De afgelopen tijd was hij druk met het netjes overdragen van tankstation Theo v.d. Heijden B.V. “Je moet eerst ruimte maken voordat er plek is voor wat nieuws. Ik wil mijn trouwe klanten bedanken. Ik ga jullie missen.”

Meer informatie over OK is te vinden op: www.ok.nl.

Meer berichten