Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Elin, Jasper en Lone hebben hun Veghel in Hout bandjes nog van voorgaande edities.</p>

Elin, Jasper en Lone hebben hun Veghel in Hout bandjes nog van voorgaande edities.

(Foto: )

‘Hoop echt dat Veghel in Hout dit jaar doorgaat’

  •   keer gelezen

VEGHEL | Veghel in Hout wordt dit jaar gehouden van 30 augustus tot en met 3 september. De organisatie heeft goede hoop dat het bouwdorp in het Veghelse Julianapark door kan gaan. Lone, Jasper en Elin hopen het van harte. 

Lone van Boxtel (9) zit in groep zes van De Uilenbrink. Ze hoopt dat Veghel in Hout dit jaar weer doorgaat. “Ik ga zeker weer meedoen. Het is een leuk uitje in de zomervakantie. Samen met een paar vriendinnen vormen we een groepje. Het bouwen van de hutten vind ik het leukst.” Jasper van Milt (9) en Elin Loos (8) vinden het bouwen van de hutten ook het leukst. “Afgelopen jaar hebben we thuis een constructie gebouwd, maar dat is toch anders. Ik heb er flink van gebaald dat Veghel in Hout vorig jaar niet doorging. Laten we hopen dat het dit jaar weer gewoon door kan gaan”, aldus Jasper. Elin vult aan: “Wij hebben vorig jaar thuis ook gebouwd, maar bouwen in het Julianapark met mijn klasgenootjes van De Ieme is toch veel leuker.” De ouders van het drietal beamen dat. Zij vinden het Julianapark een ‘super locatie’.

Kaarten
De voorverkoop van Veghel in Hout start 17 mei om 00.01 uur en loopt tot en met 31 mei. Een kaartje kost 17.50 euro per deelnemer, ook dit jaar voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar. Na de voorverkoop worden de kaarten aanmerkelijk duurder. Gaat het bouwdorp niet door, dan krijgen de ouders het geld terug.
Lone, Jasper en Elin zijn er deze zomer in ieder geval weer mee. “Ik hoop echt dat het doorgaat”, besluit Jasper.

Meer informatie op: veghelinhout.nl.

Meer berichten