Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto:

Arbeidsvoorwaarde nummer één: werkgeluk

  •   keer gelezen

VEGHEL | Bemiddelen in arbeid? Dat is maar een deel van wat BaanTreffers doet. Het Veghelse bureau voor detachering en werving & selectie zet werkgeluk namelijk op de eerste plaats. ‘Vind jouw werkgeluk’ is dan ook meer dan alleen maar een mooie payoff voor het bedrijf, dat begin april verhuisde naar een nieuw onderkomen aan het Stadhuisplein.

Luc Vaessen (eigenaar) en Ingrid van der Heijden zijn de gezichten van BaanTreffers. Het regionale bureau richt zich vooral op starters en arbeidskrachten met enige ervaring; hen begeleiden ze bij het vinden van een nieuwe uitdaging die garant staat voor plezier, energie en ambitie. “We kijken verder dan het cv”, aldus Luc. “Dat begint al bij de eerste screening: waar is iemand goed in? Waar haalt hij of zij voldoening uit? In welke werkomgeving voelt iemand zich thuis? Welke ambities of groeimogelijkheden spelen een rol? We zijn er namelijk van overtuigd dat medewerkers die goed op hun plek zitten, meerwaarde bieden aan een bedrijf. Met name voor de lange termijn.”


Ingrid en Luc.

Iedereen een glimlach
Natuurlijk spelen ook primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden een rol. Luc: “Maar dat die in orde zijn, zien we als vanzelfsprekend. Ons gaat het om een match waar zowel de werknemer als de werkgever gelukkig van wordt. Daarom kijken we kritisch naar onze kandidaten, maar zeker ook naar de bedrijven met wie we samenwerken. We werken voornamelijk samen met MKB-bedrijven uit de regio Meierijstad en Uden, die de intentie hebben om de kandidaat op termijn in vaste dienst te nemen. Pas als iedereen aan het einde van een werkdag met en glimlach naar huis gaat, zijn wij tevreden.”

Nieuwe locatie
BaanTreffers heeft sinds april 2021 een nieuw onderkomen. Het team (bestaande uit vier specialisten in personeelsbemiddeling) verruilde de locatie aan de Sluisstraat voor een groter pand aan het Stadhuisplein in Veghel. “Hier hebben we alle faciliteiten om onze kandidaten en relaties professioneel te verwelkomen. Bovendien is het een echte zichtlocatie, kortom: de ideale plek om onze positie in de regio verder te versterken.” Meer informatie op: baantreffers.nl.

Dit verhaal verscheen eerder in Bedrijvig Meierijstad.

Meer berichten