Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Dafne Schippers ondertekend een contract in MBI Design Center Amsterdam.
Dafne Schippers ondertekend een contract in MBI Design Center Amsterdam. (Foto: Roel van der Aa)

Dafne Schippers heeft een Veghelse sponsor: ‘Ik ben heel blij met dit partnership’

  •   keer gelezen

VEGHEL | Dafne Schippers, ons nationale sprintkanon met 17 (internationale) medailles op haar naam, heeft een nieuwe sponsor. En die komt uit Meierijstad! Het Veghelse MBI prijkt sinds kort tussen namen als Adidas, Toyota, Visa en Campina.

MBI is de grootste Nederlandse producent van bestratingsmaterialen voor de buitenruimte. Commercieel directeur Patrick van den Tillaart begrijpt dat de combinatie van MBI en een internationale topsportster wat wenkbrauwen kan doen fronsen. Toch zijn er, als je er wat dieper induikt, veel meer overeenkomsten dan je zou denken. “Het is vrij uniek dat een Nederlandse op atletiekgebied kan meedoen met de wereldtop”, vertelt Patrick. “Dafne is een topatleet van Nederlandse klasse, met internationale finesse. En dat past perfect bij een product dat wij enkele jaren geleden introduceerden: GeoCeramica, een Italiaanse keramieken tegel met een betonverbinding. Een uniek systeem, dat uitstekend te verwerken is als betontegel of -plavuis. Inmiddels is het al opgepikt door diverse internationale markten. We leveren overal in Europa en zelfs in Amerika.”
Ook de MBI-kernwaarden (eigenaarschap, inventiviteit, leergierigheid, teamgeest en oog voor detail) passen volgens Patrick uitstekend bij de manier waarop Dafne haar carrière vormgeeft. En de atlete zelf? Die is eveneens opgetogen over het partnerschap met MBI. “Het was leuk om de enthousiaste en gedreven mensen van MBI te ontmoeten en het bedrijf te zien en te leren kennen. We werken op heel andere gebieden, maar als je ziet hoeveel raakvlakken we hebben in de passie voor ons vak, dan vind ik dat enorm passend.?Ik ben heel blij met dit partnership en kijk uit naar een mooie samenwerking!”

Het MBI-logo is onder andere te zien op al Dafnes digitale kanalen. Verder is Dafne namens MBI het gezicht van de premium GeoCeramica-collectie (’MBI loopt het beste’) en is ze aanwezig bij bedrijfsevents en relatie- en klantbijeenkomsten.

Meer berichten