Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Patric Brinkman (Cobri Logistics), Ferdinand van den Boomen (Team manager Supply Chain Jumbo) en Paul Cox (Cobri Logistics).</p>

Patric Brinkman (Cobri Logistics), Ferdinand van den Boomen (Team manager Supply Chain Jumbo) en Paul Cox (Cobri Logistics).

Cobri Logistics verzorgt opslag internationale leveringen voor Jumbo

  •   keer gelezen

VEGHEL | Logistiek dienstverlener Cobri Logistics heeft woensdag een overeenkomst gesloten met Jumbo Supermarkten om de opslag te gaan verzorgen van de internationale bulkleveringen van het Brabantse supermarktbedrijf. Ook zal Cobri Logistics ondersteunen in de distributie van deze goederen naar de verschillende distributiecentra van Jumbo, om via daar de winkels te bevoorraden.

Om te voorzien in haar dienstverlening heeft Cobri Logistics een nieuw warehouse laten bouwen aan de Doornhoek in Veghel. Het warehouse is sinds deze week volledig operationeel. Het beschikt over een totale capaciteit van 24.000 pallets, waarvan er voor Jumbo gemiddeld zo’n 7.000 pallets in opslag zijn. De locatie dient tevens als uitvalbasis voor de logistieke services aan andere partijen. Karel de Jong, directeur Supply Chain van Jumbo, licht toe: “Om onze klanten de laagste prijs te bieden, kopen wij bepaalde internationale lang houdbare food en non-food producten groots in. Onze eigen distributiecentra zijn niet voldoende geschikt voor de langdurige opslag van deze producten en om die reden plaatsen we het grote aantal aan pallets graag elders. Cobri Logistics is voor ons een betrouwbare partner die flexibel kan mee bewegen en snel kan schakelen op de piekafnames van onze food supply chain. Dat is voor ons erg belangrijk.”

‘Succesvolle samenwerking’
Paul Cox, directeur van Cobri Logistics, is verheugd met het partnership met Jumbo. “We zijn blij dat we Jumbo kunnen ondersteunen in de opslag van hun lang houdbare food en non-food producten en zien uit naar een succesvolle samenwerking. De opening van ons nieuwe warehouse is daarnaast ook een belangrijke stap naar verdere uitbreiding in gecertificeerde opslag voor food en non-food producten.”

Meer berichten