Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Heel Veghel Zingt Mee was tijdens de eerste editie in 2019 een groot succes.</p>

Heel Veghel Zingt Mee was tijdens de eerste editie in 2019 een groot succes.

(Foto:)

Heel Veghel Zingt Mee verzet, geen Vaderdag Vlooienmarkt

  •   keer gelezen

VEGHEL | De evenementen Heel Veghel Zingt Mee en de Vaderdag Vlooienmarkt gaan op zaterdag 19 en zondag 20 juni niet door. Gelet op de geldende coronamaatregelen is dat volgens carnavalsvereniging en organisator van beide evenementen de Kuussegatters niet mogelijk. Er wordt nu bekeken om in het weekend van 11 en 12 september, mits dan mogelijk, een alternatief programma te bieden. 

Vanwege corona werd er vorig jaar een streep gezet door het succesvolle meezingfeest van de Kuussegatters op de Veghelse Markt en de traditionele vlooienmarkt, die samen met het Sint Barbaragilde wordt georganiseerd. Toen werd besloten om beide evenementen helemaal te schrappen van de agenda. Nu wordt er bekeken of het binnen de geldende maatregelen en voorwaarden vanuit de overheid wél mogelijk is om iets te organiseren.

Markt
De verantwoordelijke commissies van c.v. de Kuussegatters zijn met de horeca in overleg om in het eerste weekend ná de schoolvakanties op de Markt alsnog Heel Veghel Zingt Mee, de dienstenveiling en een braderie te organiseren. De Vaderdag Vlooienmarkt gaat dit jaar definitief niet door. Over de precieze invulling van het weekend in september kan pas in een later stadium meer informatie en duidelijkheid worden gegeven.

Meer berichten