Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto: Maaike van Esch.

Erps tintje tijdens optreden voor de Buffelrunjeugd

  •   keer gelezen

BOERDONK | De Hippe Gasten, met zanger Jon van den Elsen uit Erp, treden op vrijdagmiddag 3 september op tijdens het tribute festival voorafgaand aan De Buffelrun in Boerdonk. Hun slogan? KOMKOMMERMAARBIJ!

Hippe Gasten maakt rock voor kinderen. Geen belerend vingertje of flauwe deuntjes, maar serieuze songs met gierende gitaren en pompende drums. Voor de kinderen die het station van K3 gepasseerd zijn en samen met hun ouders willen genieten van wellicht hun eerste échte popconcert.
Hippe Gasten gaat liedjes spelen van het spiksplinternieuwe album ‘Komkommermaarbij’, waarop samengewerkt wordt met onder andere producer Skiggy Rapz (bekend van Diggy Dex en Guus Meeuwis). Dit nieuwe album geeft de enorme muzikale groei die Hippe Gasten heeft doorgemaakt perfect weer en ze zijn dan ook helemaal klaar om Nederland te veroveren.
Nederland veroveren want, zoals je wellicht hebt gehoord, Hippe Gasten zijn al behoorlijk beroemd in China. In diverse steden verspreid over dit immens grote land heeft Hippe Gasten voor de coronacrisis haar show al mogen spelen voor dolgelukkige, enthousiaste kinderen. Dezelfde liedjes, gezongen in het Nederlands: het ultieme bewijs dat muziek grensoverschrijdend en taalonafhankelijk is.

Koning van de dansvloer
Tijdens de liveshow worden natuurlijk weer de nodige muzikale stunts uitgehaald zoals je van Hippe Gasten mag verwachten en net zoals in de video van Koning van de dansvloer zijn er ook andere gave dingen te beleven. Dus wees niet bang, doe een stap naar voren en laat je mee voeren in de muzikale wereld van Hippe Gasten.
Iedereen is welkom. Tickets zijn verkrijgbaar via: www.buffelrun.nl.

Meer berichten