Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Henk aan het werk bij M vd Heijden Autocentrum in Zijtaart.</p>

Henk aan het werk bij M vd Heijden Autocentrum in Zijtaart.

(Foto: )

Henk van der Velden veertig jaar werkzaam bij M vd Heijden Autocentrum Zijtaart

  •   keer gelezen

ZIJTAART | Henk van der Velden is veertig jaar weerkzaam bij M vd Heijden Autocentrum Zijtaart. Op 18 mei 1981 kwam Henk officieel in dienst bij M vd Heijden Autocentrum Zijtaart als schadehersteller. Henk was toen 25 jaar.

Henk is een echte vakman als het om schadereparaties gaat. Hij heeft passie voor zijn vak en werkt heel secuur. Van het demonteren, strak maken, schuren, spuiten en monteren. Henk kan alles op schadegebied. Ook horen hierbij het maken van schadecalculaties en overleggen met een experts van verzekeringsmaatschappijen.
Henk heeft niet alleen veel schadereparaties gemaakt, ook zijn er door hem verschillende auto’s gerestaureerd. "En dit blijft dan altijd heel bijzonder om soms van niets iets te maken daar plaatwerk delen niet altijd voor handen zijn", laten ze bij M vd Heijden Autocentrum Zijtaart weten.

Erp
Henk heeft jarenlang in Erp gewoond en sinds afgelopen januari woont hij in Uden-Zuid, vlakbij zijn dochter, schoonzoon en kleinkinderen.
In Erp slaat hij nog wekelijks een balletje op de tennisbaan. Ook gaat hij het liefst meerdere keer per jaar skiën en wandelen in Oostenrijk.
Henk komt al jarenlang op de fiets naar het werk, zelfs nu hij in Uden woont.

"We feliciteren Henk met dit jubileum en hopen dat hij nog lang ons team blijft versterken", meldt M vd Heijden Autocentrum Zijtaart.

Meer berichten