Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Thijs van Rooij en Michiel Maas.</p>

Thijs van Rooij en Michiel Maas.

(Foto: )

Telecombinatie Veghel strijkt neer in de Kalverstraat

  •   keer gelezen

VEGHEL | Telecombinatie Veghel verwelkomt vanaf 15 mei geïnteresseerden in de verbouwde winkel aan de Kalverstraat in Veghel. Wil je liever niet te lang wachten in de winkel? Maak dan toch een afspraak via de website. Uiteraard is Telecombinatie Veghel ook geopend zonder afspraak. 

Michiel Maas is vanaf 15 mei de nieuwe eigenaar van de vestiging van Telecombinatie in Veghel. Maas staat te springen om de winkel aan de Kalverstraat te mogen openen. “Telecombinatie Veghel wordt toegevoegd aan de groep Telecombinatie Deurne, Asten en Gemert. Met onze jarenlange ervaringen en toewijding geven wij je onafhankelijk en persoonlijk advies toegespitst op jouw situatie, wij zijn pas écht tevreden als jij met een tevreden gevoel onze winkel verlaat. Dit advies geldt zowel voor jou als particuliere- en als zakelijke klant”, aldus Maas.

Vandaag de dag regelt Telecombinatie niet meer alleen je mobiel, maar al jouw contracten voor in huis. Van energie tot Smart Home en internetcontracten, maar ook voor een voordelige en snelle iPhone en Samsung reparatie ben je welkom in de winkel.

Als openingsactie gaat Telecombinatie Veghel een iPhone 12 ter waarde van 909 euro weggeven, als je hier kans op wil maken is het van belang om de social media kanalen van Telcombinatie Veghel in de gaten te houden.

Het nieuwe adres van Telecombinatie Veghel is: Kalverstraat 12. Meer informatie is te vinden op: www.telecombinatieveghel.nl. Vragen? Mail naar: info@telecombinatieveghel.nl of bel naar: 0413-321111.

Meer berichten