Anke van de Klundert.
Anke van de Klundert. (Foto: )

Starter aan het woord: ‘Het visuele communicatiebureau binnen jouw bedrijf’

  •   keer gelezen

VEGHEL | The Brand Bakery, dat is hoe mijn eenmanszaak heet. Mijn naam is Anke van de Klundert en ik werk als communicatie- en ontwerp- bureau voor MKB-bedrijven in de gemeente Meierijstad en gemeente Uden. Nu hoor ik je denken, the Brand Bakery? Hoe kom je aan die naam? In het begin van mijn carrière werkte ik als win- kelmedewerker bij Bakkerij van Leur, een niet geheel onbekende naam in Meierij- stad. Jan van Leur, de huidige eigenaar, zag gaandeweg hoe ik mij als communicatie en grafisch ontwerp student ontwikkelde binnen het vak. Hij gaf me de kans om die ontwikkeling door te zetten binnen zijn bakkerij. Na mijn studie zette ik de stap om wat ik voor bakkerij van Leur deed, uit te rollen bij meer ondernemers in de buurt. En dat werkt, want inmiddels ben ik ook werkzaam voor onder andere Slagerij Pennings, Diep- vriesspecialist van Rijsingen en Calvo Advies.

Samen met de ondernemer, bedenk ik de beste marke- ting ideeën voor het bedrijf dat zij runnen. Deze ideeën werk ik vervolgens uit naar concrete middelen. En die zet ik uit, de weide wereld in, daar waar de doelgroep zich bevindt. Of dat nu gaat om het van A-tot-Z ontwik- kelen van een marketing- campagne of het ontwerpen van een reclameposter, ik doe het gelijk! Kan ik het communicatie vraagstuk niet zelf voor je oplossen? Dan is er vast en zeker iemand binnen mijn netwerk die kan helpen.

Inderdaad, ik werk niet vóór de klant maar mét de klant. En dat doen ik op locatie, gewoon bij de ondernemer op kantoor. Of sinds kort vanuit mijn eigen werkplek bij Start-Up Meierijstad in het pand van de Rabobank aan de Rembrandtlaan in Veghel. StartUp Meierij- stad is een initiatief van de gemeente Meierijstad, de Rabobank en het Platform Ondernemend Meierijstad

(POM). Startende onder- nemers krijgen hierbij de gelegenheid om zich te ontwikkelen als ondernemer, precies de stap waar ik aan toe was als ondernemer.

Anke van de Klundert
06-20574697
The Brand Bakery Tijmveld 6
5467 KH Veghel 
www.brandbakery.nl

Meer berichten