Afbeelding
UPDATE

Politie treft verschillende wapens aan in Erpse woning

Algemeen 3.664 keer gelezen

UPDATE:
De politie laat aan Stadskrant Veghel/Kliknieuws weten dat het niet om een woning in Veghel gaat, maar in Erp. “De precieze locatie delen wij niet mee vanwege privacy”, aldus een woordvoerder van de politie. De politie trof dinsdag- op woensdagnacht verschillende wapens aan in de Erpse woning.

De politie laat weten dat ze één persoon hebben aangehouden. Deze moet nog verhoord worden. “De persoon werd aangehouden na een verkeerscontrole in Eindhoven. In de auto troffen wij onder andere drugs aan. Er was genoeg reden voor een huiszoeking en daar troffen collega’s de wapens, dan wel vuurwapen gelijkende voorwerpen aan”, meldt een woordvoerder van de politie. De huiszoeking maakt dus geen deel uit van een grotere actie of onderzoek.

Kruisbogen
De politie in Veghel heeft dinsdag- op woensdagnacht verschillende wapens aangetroffen in een woning in Erp. De Veghelse politie werd daarbij ondersteund door Districtsrecherche s’-Hertogenbosch, Politie Eindhoven en Politie Gemert-Bakel en Laarbeek. “Wij troffen in de woning meerdere messen, zwaarden, vuurwapens, kruisbogen, speren, pijlen en een boog aan. Dit hebben wij allemaal in beslag genomen”, aldus de politie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant