Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Karin en Ayla in de kloostertuin.&nbsp;</p>

Karin en Ayla in de kloostertuin. 

(Foto:)

Mid Zomer Yoga Avond in de kloostertuin

  •   keer gelezen

VEGHEL | De eerste editie van Mid Zomer Yoga Avond in 2020 was in een mum van tijd uitverkocht. Yoga-docentes Ayla den Das en Karin Visser hebben daarom, met enthousiasme, besloten om een tweede editie van de Mid Zomer Yoga Avond te organiseren.

De avond vindt plaats op zaterdagavond 19 juni in de Veghelse kloostertuin van de Franciscanessen. “We gaan uit van weer een weekend met mooi weer”, aldus Visser.
De vier uur durende yoga-bijeenkomst heet Mid Zomer Yoga. Het is voor de tweede keer dat er buiten in de besloten kloostertuin van de zusters Franciscanessen een yoga avond plaats vindt. In totaal kunnen er dertig deelnemers meedoen, volgens de richtlijnen van het RIVM. Visser: “Het is een avond voor zowel gevorderden als beginners. Aan bod komen meditatie, een ademsessie, Flow Yoga en Yin Yoga. Tussendoor is tijd voor een hapje en drankje. We zijn heel blij dat deze mogelijkheid ons weer gegeven wordt, zeker in deze coronatijd. Mensen hebben het lastig en we kunnen ze extra steuntje in de rug geven door middel van deze avond.”


Karin en Ayla in de kloostertuin.

Met de Kloostertuin hebben Den Das en Visser in ieder geval een speciale locatie voor hun Mid Zomer Yoga Avond. “Er hangt een mooie serene sfeer die de avond ten goede komt. De tweede editie is op 19 juni van 17.30 uur tot 22.00 uur. De eerste kaarten zijn al verkocht en het gaat snel. Mocht deze datum snel volgeboekt zijn, dan hebben we een optie om een tweede sessie op dezelfde dag van 11.00 uur tot 15.00 uur te houden”, aldus Den Das.

Aanmelden kan via de website: www.karinvisseryoga.nl/midzomeryoga.

Meer berichten