Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Stefan Romijnders met op de toonbank zijn bekroonde producten plus het ijs.
Stefan Romijnders met op de toonbank zijn bekroonde producten plus het ijs. (Foto: )

Slager Romijnders ontvangt gouden keurmerken: ‘Mooi om waardering te krijgen’

  •   keer gelezen

VEGHEL | Slagerij Uw Slager Romijnders heeft zeven gouden keurmerken ontvangen. Slager Stefan Romijnders is trots op de behaalde resultaten. “De keurmerken worden uitgedeeld door echte vakidioten. Je krijgt ze alleen als je kwaliteit levert”, vertelt Romijnders.

Onaangekondigd zijn er collega-slagers langsgekomen bij Romijnders om producten aan te schaffen. Samen met andere topslagers zijn deze vleeswaren beoordeeld op onder andere kleur, consistentie en smaak. “De jury geeft eindelijk punten en laat weten of je product een gouden keurmerk verdient. Ik heb er maar liefst zeven gekregen de afgelopen periode.” Het past bij de filosofie van Romijnders om alleen maar het allerbeste te willen verkopen. De Veghelse slager somt op waar hij het gouden keurmerk voor heeft ontvangen: “Grillworst, boterhamworst, mosterdrollade, kip-kerrie salade, smulslof, boeren achterham en gerookte ontbijtspek. Het is mooi om deze waardering te krijgen. Het zijn echt vakidioten die zich over het vlees buigen en hun oordeel geven. Het geeft toch aan dat je goed bezig bent”, aldus een blije Romijnders.

Barbecuevlees
Nu de besmettingscijfers dalen en de versoepeling elkaar in rap tempo opvolgen, merkt Romijnders dat de vraag naar barbecuevlees toeneemt. “Uiteraard heeft het lekkere weer daar ook mee te maken”, lacht hij. Dan serieus: “Mensen zijn toe aan gezelligheid dat merk je wel en barbecueën kan eenvoudig op anderhalve meter.” Bij Slagerij Romijnders kan men complete pakketten aanschaffen met salades en sauzen. Daarnaast heeft de slager Il Primo toegevoegd aan zijn assortiment. “Italiaans ijs van hoge kwaliteit. Zij leverde eerst alleen aan de horeca, maar door de coronapandemie kun je het ijs nu ook krijgen bij betere speciaalzaken zoals de mijne.”

De Veghelse slager is nog op zoek naar personeel. Hij is bereikbaar via mail: info@romijnders.uw-slager.nl of telefoon: 0413-362884. Binnenlopen mag altijd, behalve op maandag en zondag want dan is Romijnders gesloten.

Meer berichten