<p>Jeanne Vissers (Veghelse tenniskampioenschappen) ,Willy van Erp en Patrick Koolen (Intersport) zijn zeer tevreden over de samenwerking.</p>

Jeanne Vissers (Veghelse tenniskampioenschappen) ,Willy van Erp en Patrick Koolen (Intersport) zijn zeer tevreden over de samenwerking.

(Foto: )

Nieuwe naam Veghelse tenniskampioenschappen, inschrijving geopend

  •   keer gelezen

VEGHEL | Wat ooit begon als de Veghelse Rabo tenniskampioenschappen en wat de laatste vijf jaar de Veghelse Olav Makelaardij tenniskampioenschappen gaat de komende jaren door het leven gaan als de Veghelse Intersport tenniskampioenschappen. De tenniskampioenschappen voor alle leden vanaf 17 jaar van de tennisverenigingen van de voormalige gemeente Veghel zijn dit jaar van 30 augustus tot en met 12 september.

Wij, als organiserende commissie, zijn zeer verheugd met het feit dat Intersport Superstore Uden de nieuwe hoofdsponsor wordt van dit altijd zeer sportieve en gezellige toernooi”, vertelt Jeanne Vissers, namens de commissie Veghelse Intersport Tenniskampioenschappen. Intersport gaat deze verbintenis aan voor de komende drie jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Verder zal Intersport de tennisballen en prijzen ter beschikking stellen. Alle deelnemers ontvangen een voucher waarmee zij een aanzienlijk voordeel krijgen bij Intersport Superstore Uden. Vissers: “TV Frisselstein, Tennis en Padel de Krekel, TV de Coevering, TV Zijtaart en TPV Hertog Jan, maar ook inwoners, welke geen lid zijn van een tennisclub in Veghel, Mariaheide, Zijtaart, Eerde en Erp nodigen wij uit om deel te nemen aan deze kampioenschappen. We hopen ook dit jaar weer op veel inschrijvingen.” Inschrijven kan vanaf maandag 7 juni tot uiterlijk woensdag 18 augustus via www.toernooi.nl. Het toernooi wordt dit jaar gehouden op de tennisbanen van TV Frisselstein. Vissers vervolgt: “Wij zijn ontzettend trots dat wij met Intersport Superstore een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden. Intersport is al vanaf het allereerste moment betrokken als sponsor bij dit toernooi. Mooi dat zij dit continueren door het hoofdsponsorschap op zich te nemen. Intersport Superstore Uden is immers de tennis en padelspecialist voor deze omgeving. Een perfecte combinatie dus”, volgens Jeanne.

‘Begrip in de regio’
Willy van Erp, eigenaar Intersport Superstore, is verheugd met het hoofdsponsorschap: “De Veghelse tenniskampioenschappen zijn al jaren een begrip in de regio. Een sportief tennistoernooi wat voor iedereen toegankelijk is met heel veel deelname uit Veghel en de kerkdorpen. Een toernooi waar we ons dus graag aan verbinden.”
Intersport Uden biedt alle deelnemers na inschrijving de mogelijkheid om voorafgaand aan het toernooi hun tennisracket te laten bespannen met 25 procent korting. Tijdens het toernooi zal Intersport ook meerdere avonden aanwezig zijn met hun bespanservice.
Evenals voorgaande jaren moeten de verschillende thema-avonden weer voor de bekende gezellige sfeer zorgen. “Dit jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen, maar vooral ook onsterfelijke roem. Wie wordt in de diverse categorieën de Veghels kampioen? Na de prijsuitreiking zal onder het genot van een welverdiend hapje en een drankje de traditionele loterij, met verrassende prijzen, dit mooie toernooi afsluiten”, besluit Vissers.

Supporters en belangstellenden zijn tijdens de twee weken van de tenniskampioenschappen van harte welkom op het tennispark van TV Frisselstein in Veghel.

INSCHRIJVEN KAN HIER!

Meer berichten