Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Het Pieter BrueghelHuis in Veghel.</p>

Het Pieter BrueghelHuis in Veghel.

(Foto: )

Ontmoeting in het PieterBrueghelHuis weer mogelijk

  •   keer gelezen

VEGHEL | Het PieterBrueghelHuis kan weer mensen ontvangen en start zondag 13 juni met een open zondagmiddag tussen 13.30 uur en 16.00 uur. In huiselijke sfeer is er ruimte voor koffie, thee en een drankje onder het genot van live muziek. Het PieterBrueghelHuis is gelegen aan Middegaal 25 in Veghel.

Vanaf 13.30 uur kan men binnenlopen en staat er koffie en thee klaar. Het duo Jo Deckers (accordeon) en Ad van Doorn (zang) zorgen voor vrolijke muziek. Er is ruimte voor ontmoeting, een gesprek of een spelletje. “We willen iedereen die juist in het weekend alleen is of iets samen met familie wil ondernemen van harte uitnodigen. We zijn er voor jong en oud”, laten ze bij het PieterBrueghelHuis weten.
De inloop is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening (pinnen en contant betalen is mogelijk).

Extra hygiënemaatregelen
Het PieterBrueghelHuis is open, maar heeft wel de nodige maatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo werken ze met hand desinfecteermiddel, is er ruimte om handen regelmatig te wassen, zijn er extra hygiënemaatregelen getroffen en zorgen ze voor voldoende afstand tussen de aanwezigen. “Gelukkig beschikken we over een zeer ruime huiskamer en is de ventilatie daar optimaal. Bent u vrij van corona gerelateerde klachten dan bent u van harte welkom. Er is ruimte voor maximaal 30 personen.”

Aanmelden mag
Men kan zich aanmelden door te bellen naar het PieterBrueghelHuis op: 0413- 395280 (tussen 10.00 uur en 12.00 uur) of door een mail te sturen naar: info@pieterbrueghelhuis.nl. Een naam en het aantal personen is voldoende.

Meer berichten