Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>De Chick'n Grill grillwagen komt naar Veghel.</p>

De Chick'n Grill grillwagen komt naar Veghel.

(Foto:)

Chick’n Grill slaat vleugels uit in de regio: ‘We Kiep it Simple’

  •   keer gelezen

VEGHEL | Met Chick’n Grill, Fresh Grilled Chicken, komt er een nieuwe, frisse speler op de markt die een nieuwe dimensie gaat geven aan de reeds bestaande concepten op het gebied van gegrilde kipproducten. De trend van verkoop van kant en klare gegrilde kipproducten heeft de laatste tijd een ware vlucht genomen. Chick’n Grill is daar op ingesprongen en heeft getracht daarin onderscheidend te zijn.

Door de keuze van heerlijke, eerlijke kip in combinatie met verrassende smaken moet de klant verleid worden om minimaal een keer in de week kip te eten van Chick’n Grill. “Dit zal gebeuren aan onze luxe grillwagens waar de Grillmaster elke dag met gegarandeerd verse artikelen ter plaatse zal gaan grillen. Naast een ruim gegrild assortiment hebben we ook een aanvullend assortiment met kip gerelateerde producten waardoor je in staat bent om voor het gehele gezin een maaltijd op tafel te zetten. Door middel van een QR-code kunt u zelfs al thuis uw bestelling plaatsen en afrekenen waarna u uw bestelling op de afgesproken tijd alleen nog maar hoeft af te halen. We Kiep it Simple”, laten ze bij Chick’n Grill weten.

De grillwagen staat vanaf donderdag 17 juni tussen 10.00 uur en 18.00 uur op de standplaats op de Stationsstraat 11 (parkeerplaats Jumbo) in Veghel. “We hebben uiteraard een leuke kennismakingsactie voor u. Bij aankoop van minimaal 15 euro aan gegrilde kipproducten ontvangt u een portie boneless wings gratis. Meer informatie is te vinden op onze diverse social media kanalen”, besluiten ze.

Meer berichten