<p>Naoual Ammi is geboren en getogen in Veghel.</p>

Naoual Ammi is geboren en getogen in Veghel.

(Foto: )

Starter aan het woord: Naoual Ammi van NY-Art

  •   keer gelezen

Mijn naam is Naoual Ammi, geboren en getogen in Veghel, en ik woon hier samen met mijn gezin. Begin dit jaar ben ik als kunstenaar gestart met mijn onderneming NY-Art.

Van jongs af aan ben ik een dromer en bekijk ik de wereld door een roze bril. Elke bloem, wolk, gebouw of boom onderweg naar school of op reis fascineerde mij in geur en kleur. De vormen en kleuren van de natuur geven mij een geluksgevoel. Al sinds ik potloden en kwasten kon vasthouden, legde ik mijn gevoel vast op alles wat als ondergrond gebruikt kon worden: van een gave krijttekening op straat tot een mooie tekening voor een dierbaar persoon. Dit talent heb ik van moeder en samen hebben wij hiermee vele, gezellige middagen aan de keukentafel of in de tuin doorgebracht.

Abstracte kunst is mijn passie
Twee jaar geleden, tijdens mijn baan als klantadviseur bij de SNS Bank, raakte ik in een burn-out. Ook werd mijn moeder ernstig ziek, waarna ze overleed. Hierdoor kwam ik in een zwart gat terecht. Om deze emoties te kunnen verwerken, startte ik met een schildercursus. Na de lessen was mijn hoofd leeg en stonden al mijn emoties op het doek. Ik maakte kennis met verschillende stijlen en ontdekte dat de abstracte stijl het beste bij mij past. Het geeft mij het meest bevrijdende gevoel, omdat deze stijl grenzeloos is en vrij nauwkeurig mijn gedachtes omschrijft. Daardoor is schilderen voor mij dé manier om vast te leggen hoe ik de wereld ervaar en voel. Ik denk met mijn hart en doe alles op gevoel. Dit zie je terug in mijn werk. Achter elk schilderij zit een verhaal. Mijn passie vertalen naar een eigen onderneming is het beste gevoel wat ik tot nu toe in mijn carrière heb gehad!

Voel mijn kunst
Denk diep na… Wat zie je, wat ruik je, wat voel je en waar ben je? Sta stil en droom weg: in een hotellobby, op kantoor of thuis. Wat ervaar je als je naar mijn kunst kijkt? VOEL! Daar gaat het om en dat gevoel leg ik graag vast voor jou! Tijdens een vrijblijvende kennismakingssessie kijken we samen naar welke kleuren en ondergrond het beste passen bij jouw ruimte en jouw verhaal. Maak ik je blij met een schilderij of wil je jouw verhaal op een blanco doek of muur afbeelden? Dat bekijken we samen. Het resultaat zal altijd uniek zijn, omdat deze emotie nergens anders wordt vertaald.

Kunstworkshop teambuilding
Ga je liever als team aan de slag met kwasten en verf? Ook dat kan binnenkort bij NY-Art met de workshop teambuilding. In een ontspannen omgeving tovert ieder teamlid zijn of haar gevoel om in een abstract kunstwerk.

StartUp en Startersnetwerk Meierijstad
Het starten van een eigen onderneming is best spannend! Daarom heb ik mij direct aangesloten bij Startersnetwerk Meierijstad en StartUp Meierijstad. Een van de voordelen hiervan is dat je gebruik kunt maken van het netwerk en de kennis van ervaren ondernemers. Prachtige initiatieven, waarover ik geen seconde getwijfeld heb!

Naoual Ammi
Rembrandtlaan 70
5461 GH VEGHEL
T: +31 (0) 6 11 32 9140
E-mail: info@ny-art.nl
Internet:
www.ny-art.nl

Meer berichten