Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto: © Gerrit Schreurs Fotografie

Circustalent en een persoonlijk verhaal in De Blauwe Kei

  •   keer gelezen

VEGHEL | De theaters mogen weer open. Dat is natuurlijk goed nieuws voor De Blauwe Kei op de Noordkade. Het theater in Veghel speelt voor de zomer nog twee voorstellingen, maakt binnenkort het nieuwe programma bekend én verwacht dat er misschien nog een hele mooie theaterzomer aankomt.

Op de valreep van het seizoen mogen de deuren van het theater weer open. Er staan nog twee voorstellingen op het programma. The Great Catch van de Circuscoalitie op zaterdag 26 juni en Citizen K. op donderdag 1 juli.

‘Zeldzame parel’
The Great Catch bestaat uit drie grappige, ontroerende, intieme en persoonlijke originele producties van fris circustalent in één. Verwacht fantastische skills. Citizen K., van meesterverteller en theatermaker Sadettin Kirmiziyüz, is een persoonlijk verhaal over identiteit anno 2021. NRC noemde het ‘een zeldzaam perfecte voorstelling’ en Trouw ‘een zeldzame parel’.

Tickets
Naast het ‘staartje van het seizoen’ is Theater De Blauwe Kei de afgelopen periode ook druk bezig geweest met het nieuwe theaterseizoen vanaf september. Dit programma wordt op 15 juni om 17.00 uur bekend gemaakt. Vrienden van het theater kunnen vanaf dan tickets bestellen. Op donderdag 17 juni om 17.00 uur start de verkoop voor iedereen.

Tickets voor The Great Catch en Citizen K. én meer informatie over de voorverkoop van seizoen 2021-2022 is te vinden op: www.blauwekei.nl.

Meer berichten