Herstart mannengymclub in de sportzaal van De Vijfmaster

  •   keer gelezen

VEGHEL | De mannengymclub, die wekelijk samen sporten in de sportzaal van Basisschool De Vijfmaster aan de Witte de Withstraat 24A, is op dinsdag 8 juni na een lange periode van niet mogen sporten in verband met Corona weer van start gegaan.

“We hebben nu wel de mogelijkheid om toch nog enkele weken te trainen in de maand juni en eventueel ook nog drie weken in juli tot aan de zomervakantie. De lessen beginnen om 20.15 uur en eindigen om 21.30 uur. De lessen worden gekenmerkt door een veelzijdigheid aan bewegen en volleybal”, laat Pieter van der Ven van de mannengymclub weten. Na de warming-up wordt gewerkt aan de verbetering van het uithoudingsvermogen, de kracht, lenigheid en coördinatie. Ieder werkt in zijn eigen tempo om de conditie te verbeteren, onder het motto: alles mag, maar niets moet. Accenten die in de les aan bod komen, zijn loopvormen en spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam, onder andere in de vorm van circuittrainingen. Ook is er veel aandacht voor buik- en rugspieren en stabiliteitstraining. In het tweede deel van de les wordt er een stevige partij gevolleybald.
Belangstellenden kunnen contact opnemen met Pieter van der Ven: 0413-367857 of 06-43142229. Mailen mag ook: pvanderven47@hotmail.com.

Meer berichten