Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Deelname is eenvoudig, ga naar: <a href="//poules.com/nl/poules/kliknieuws/ek-2021">poules.com/nl/poules/kliknieuws/ek-2021</a>.</p>

Deelname is eenvoudig, ga naar: poules.com/nl/poules/kliknieuws/ek-2021.

(Foto: )

Doe mee met de gratis EK poule van de Stadskrant Veghel

  •   keer gelezen

VEGHEL | Als Oranje op het veld staat hebben we ineens 17 miljoen bondscoaches. Iedereen denkt dé winnende opstelling of een gouden wissel te hebben. Maar of het Nederlands elftal met ál die bondscoaches ook Europees kampioen gaat worden? Komt 2021 zij aan zij te staan met 1988? Of gaat een andere voetbalgrootmacht met die felbegeerde beker aan de haal? Doe mee met de Kliknieuws EK poule. Deelname is geheel gratis.

De EK Poule is een gezamenlijk spel van Weekblad Regio Oss, Udens Weekblad, Stadskrant Veghel en Nieuwsblad De Maas Driehoek. Deelname is eenvoudig. Je registreert je eenmalig en voorspelt vervolgens de uitslagen van de voorrondes. Dat kan nog tot een uur voor de wedstrijd.
Vergeet niet de subpoule in te vullen, want de prijzen worden verdeeld onder de deelnemers die woonachtig zijn in het lezersgebied van ‘hun eigen’ krant. Lees vooraf goed de spelregels.

Vergeet niet de subpoule in te vullen!

Poules.com
Deelname is eenvoudig. Ga naar poules.com/nl/poules/kliknieuws/ek-2021, registreer je eenmalig en voorspel vervolgens de uitslagen van de voorrondes.

Meer berichten