<p>De actie loopt in allebei de Veghelse Kruidvat winkels.</p>

De actie loopt in allebei de Veghelse Kruidvat winkels.

(Foto: )

Kruidvat houdt actie voor Voedselbank Veghel

  •   keer gelezen

VEGHEL | De Voedselbank Veghel en de Kruidvat winkels in het centrum en op de Bunders slaan de handen ineen. Vanaf afgelopen week is het bij deze winkels mogelijk om een product te doneren aan de voedselbank.

In beide winkels is er keuze uit diverse eigen merk producten van Kruidvat om te doneren. Dit zijn producten die de voedselbank erg goed kan gebruiken. Denk hierbij aan tandpasta, afwasmiddel, zakdoekjes en maandverband. Dit zijn allemaal producten die in het dagelijks leven veel worden gebruikt en dus ook belangrijk zijn voor de voedselbank. De deelnemende producten kunnen afgerekend worden aan de kassa en vervolgens worden ze verzameld in grote zwarte kratten. De Kruidvat winkels hopen op ontzettend veel gevulde kratten zodat de voedselbank goed geholpen kan worden.

Nieuwe actie
Initiatiefnemer van deze actie is filiaalmanager Debbie van Alebeek (Kruidvat Veghel Centrum). Zij kwam op het idee doordat ze een soortgelijke actie bij een andere winkel tegenkwam. Met deze actie hoopt ze dat de voedselbank in Veghel haar buurtgenoten weer wat extra kan helpen. De actie loopt de gehele maand maand juni nog. Als de actie een succes wordt dan willen de winkels in het najaar weer een nieuwe actie organiseren.

Meer berichten