<p>De grappenmaker is online verkrijgbaar en is binnenkort bij boekhandel Schellen te koop.</p>

De grappenmaker is online verkrijgbaar en is binnenkort bij boekhandel Schellen te koop.

(Foto:)

Amsterdamse Veghelse schrijver presenteert nieuwe thriller: ‘Een bizar verhaal’

  •   keer gelezen

VEGHEL | Valentijn M. Civi is een Amsterdammer die zijn hart heeft gevolgd en dat heeft hem uiteindelijk naar Veghel gebracht. Daar woont hij met zijn partner en twee honden al vijftien jaar en hij kan zich onderhand een echte Veghelaar noemen. De schrijver presenteert nu zijn nieuwe boek: De grappenmaker.

Doordat Civi niet meer in een drukke stad woonde en in Veghel complete rust vond, had hij ineens veel tijd over. Die tijd besloot hij nuttig te besteden met het schrijven van verhalen. Vier jaar later had Civi zijn eerste drie thrillers geschreven en uitgebracht. Het zijn hele intense, bloedige verhalen. Elk verhaal een ander onderwerp en heftiger dan de vorige. Valentijn vindt het namelijk geweldig om mensen te shockeren en gooit regelmatig de ene twist na de andere in zijn verhalen. “Zo blijft de lezer geboeid en kunnen ze niets anders doen dan gissen hoe het verhaal zal eindigen”, aldus de schrijver. Na zijn derde thriller, nam Civi pauze. Hij vervolgt: “Even bijkomen van de heftigheid van het schrijven van pittige thrillers en al het promotiewerk.” Even leek hij geen inspiratie meer te hebben, maar niets is minder waar.

Freaky
Civi is terug! Zijn nieuwste thriller De grappenmaker is onlangs uitgekomen en zoals zijn andere drie boeken, is zijn nieuwe thriller weer een bizar verhaal. Civi: “Er zit net dat tikkeltje freaky in met een lading spanning. De lezer wordt compleet meegezogen in het verhaal. Ze voelen emotie, frustratie, boosheid en strijdlustigheid wat het personage ook voelt als hij de verschrikkingen moet doorstaan. Een verhaal wat ervoor zorgt dat je het in één adem uit wil lezen”, besluit de Veghelse schrijver.

De grappenmaker is online verkrijgbaar en zal binnenkort ook in Veghel bij boekhandel Schellen te koop zijn.

Meer berichten