<p>Op de foto: Thomas van der Cammen (links, Bewegingsagoog BrabantZorg) neemt eerste haringvaatje in ontvangst van Ron Koks (National Accountmanager SmitVis).</p>

Op de foto: Thomas van der Cammen (links, Bewegingsagoog BrabantZorg) neemt eerste haringvaatje in ontvangst van Ron Koks (National Accountmanager SmitVis).

(Foto: Frank Verbruggen)

Eerste vaatje haring SmitVis voor zorgverleners BrabantZorg

  •   keer gelezen

VEGHEL | Vanaf morgen start het haringseizoen weer met de verkoop van Hollandse Nieuwe. Dinsdagochtend hebben SmitVis en Van Hoeckel – beiden onderdeel van Sligro Food Group uit Veghel – hun eerste vaatje Hollandse Nieuwe aangeboden aan de zorgverleners van BrabantZorg. Dit als dank voor een pittig jaar waarin zij hard hebben gewerkt en onmisbare zorg hebben verleend.

Bij verpleeghuis Noorderkroon in ’s-Hertogenbosch nam Thomas van der Cammen van BrabantZorg, het eerste vaatje in ontvangst, uit handen van Ron Koks van SmitVis. Zowel personeel als bewoners werden hierna getrakteerd op de allereerste Hollandse Nieuwe haring. En dat bleek een welkome versnapering, na een heftig jaar waarin alle zeilen werden bijgezet om de zorg te kunnen verlenen die nodig was. “Erg leuk dat wij dit jaar als eerste de nieuwe haring mogen keuren. Een attent gebaar, dat wordt gewaardeerd door onze medewerkers. Hij smaakt dit jaar wat ons betreft uitstekend”, aldus Thomas van der Cammen van BrabantZorg.

Meer berichten