<p>Team Tamara gaat verhuizen.&nbsp;</p>

Team Tamara gaat verhuizen. 

(Foto: )

Beau d’or verhuist naar de haven: ‘De mooiste locatie van Veghel’

  •   keer gelezen

VEGHEL | Wat acht jaar geleden begon met een cursus wimperextensions, groeide in rap tempo uit tot een succesvolle schoonheidssalon: het Veghelse Beau d’or. Eigenaresse Tamara de Boer over de roerige laatste jaren, de volgende stap en de prachtige, nieuwe bedrijfslocatie aan de haven.

Acht jaar geleden kwam De Boer in aanraking met wimperextensions. “Ik wist meteen dat dit een carrièreswitch ging worden. Ik ging op cursus en zette een behandelstoel in mijn slaapkamer. En zo begon – nog in het klein – Beau d’or.” Daar bleef het bepaald niet bij. Er volgde een opleiding tot schoonheidsspecialiste, een hele rits cursussen, de garage aan huis werd verbouwd en in 2015 opende Tamara officieel haar salon. “Ik nam een klantenbestand van een concullega over en maakte met het bedrijf een enorme groei door.” Al gauw bleek de salon dan ook te klein voor Tamara en haar toekomstdroom. “Mijn ambitie was om samenwerkingen aan te gaan. Ik wilde een schoonheidsbedrijf waar je terecht kan voor alles dat met schoonheid te maken heeft. Zo kwam ik uit bij het pand aan de Parallelweg Zuid.” De Boers droom kwam uit. In slechts een paar jaar tijd groeide de salon uit tot een centrum met twaalf specialisten. “In dezelfde periode kregen mijn man en ik drie kinderen. Het waren vier mooie, maar ook heftige jaren. Ik leerde het ondernemen combineren met moeder zijn, bleef mezelf uitdagen en scholen en zag mijn personeel groeien. Maar het was toch te veel van het goede. Ik besloot verder te gaan met een kleiner team en dat gaat vele malen beter. Ik heb een enorme passie voor mijn bedrijf, maar aan de andere kant wil ik er ook voor mijn kinderen zijn. Ik kan de tijd immers nooit inhalen en ik vind genieten heel belangrijk. Ik ben altijd op zoek naar de juiste balans en dat is niet altijd even makkelijk.”

De klap van COVID
Ze was hoogzwanger toen de pandemie ons land bereikte. De Boer vervolgt: “COVID-19 was onbekend en beangstigend, de gevolgen onzeker. De eerste sluiting hebben we nog dapper doorstaan. Al schrik je je rot als je jouw zorgvuldig opgebouwde bedrijf de afgrond in ziet storten. Vol goede moed gingen we na de lockdown weer open. Toen volgde de tweede sluiting. Er was geen financiële steun meer en ik moest een aantal personeelsleden laten gaan. Ik moet zeggen dat ik er toen even genoeg van had. Mijn vuurtje was wel even gedoofd.” Maar bij de pakken neerzitten, is niks voor De Boer. “Stiekem koesterde ik alweer een nieuwe droom: ik wilde me specialiseren. Vooral de huidverbetering heeft me altijd geïntrigeerd. Wat als ik mijn bestaande portfolio kan uitbreiden met medische behandelingen? Met een kleiner, maar specialistischer team – waaronder een plastisch chirurg – wil ik de eerste echte kliniek in Veghel realiseren.”


Het nieuwe pand van Tamara.

Bij een nieuwe droom, hoort een nieuwe locatie. En die vond ze. Onlangs tekende Tamara voor een fraai pand aan de haven. “Ik was op slag verliefd. Dicht tegen het centrum van Veghel, maar zonder de nadelen van de drukte. Met een prachtig uitzicht over de haven en met allerlei mogelijkheden voor de toekomst. We maken er een juweeltje van en op 1 juli openen we de deuren voor high end huidverbeterende- en lichaamsbehandelingen.” Tamara stelt dat – als het om huid en schoonheid gaat – er veel wegen naar Rome lijken te leiden. “Het aanbod is groot en dat is verwarrend voor de klant. Daarom zet ik graag een stapje extra. Door een grondige analyse uit te voeren, goed te luisteren, samen te zoeken naar wat past en een persoonlijk plan op te stellen. Mijn passie ligt in het opbouwen van een langdurige relatie met mijn klanten.”

Team Tamara
Sinds de oprichting van Beau d’or heeft Tamara een sterk netwerk van professionals opgebouwd. Een deel van die mensen is in loondienst, anderen versterken het team als zzp’er. “De eerste samenwerking vindt altijd plaats op basis van vertrouwen. Vaak is dat vertrouwen gebaseerd op de reputatie die de ander in zijn of haar vakgebied heeft opgebouwd, maar ook een gedegen opleiding kan die basis vormen.” Zelf is ze een geboren ondernemer: ambitieus, koppig en leergierig. “De komst van drie kinderen in een korte periode en zelfs de ingrijpende gevolgen van de pandemie konden het ondernemersvuur niet doven. Deze ‘doorstart’ en het nieuwe pand zijn voor mij dus eigenlijk een logische stap.” Rots in de branding? “Oma en mijn man! Oma biedt altijd hulp aan met de kinderen en het huishouden. Mijn man is mijn sparringpartner, mijn mentale steun, mijn ideeëngenerator en mijn interieurbouwer. Momenteel verbouwt hij het nieuwe pand eigenhandig.”


De opening van het nieuwe pand aan de haven wordt in select gezelschap gevierd. “Daarna bent u - als terugkerende of als nieuwe klant - van harte welkom, voor een huidverbeteringsadvies en -behandeling op maat. Natuurlijk blijven we de wimpers en wenkbrauwen doen. En voor diegenen die het nog niet wisten: we hebben al vijf jaar een kanjer van een permanent make up-specialist in ons team: Brigitte. Op de nieuwe locatie gaan we ons aanbod vasthouden en uitbreiden. Daarover later meer”, besluit De Boer.
Meer weten? Bezoek www.beaudor.nl of neem contact op via: 0413 745930.

Meer berichten