<p>Het Autisme caf&eacute; Meierijstad is gevestigd in het Pieter BrueghelHuis in Veghel.</p>

Het Autisme café Meierijstad is gevestigd in het Pieter BrueghelHuis in Veghel.

(Foto:)

Het Autisme café Meierijstad opent eindelijk weer haar deuren

  •   keer gelezen

VEGHEL | Het is even geleden, maar het Autisme café Meierijstad in het PieterBrueghelHuis is vanaf maandagavond 28 juni weer open tussen 19.30 uur en 22.00 uur. Het Autisme café Meierijstad is een ontmoetingsplek voor volwassenen met (een vermoeden van) autisme, ook familie, vrienden en naasten van iemand met autisme zijn welkom. Ben je ouder van een (jong) kind met autisme? Dan ben je ook van harte welkom bij het Autisme café! Het kan fijn zijn om met andere ouders te praten en ervaringen uit te wisselen.

Bezoekers mogen zelf bepalen wat ze willen doen. Of dat nu een spelletje is, praten met anderen of enkel luisteren, kennismaken met anderen, of gewoon ergens alleen zitten, iedereen mag zichzelf zijn en doen waar zij zich goed bij voelen.
Het Autisme café Meierijstad is iedere laatste maandagavond van de maand geopend (vanaf maandag 28 juni). Dit jaar is er géén zomerstop! “Zo willen we weer een structuur opbouwen, zoals jullie van ons gewend zijn. Wij als organisatie hebben er weer ongelofelijk veel zin in om jullie te ontmoeten, een praatje te maken en met elkaar een gezellige avond te hebben. Je bent van harte welkom en we hopen dat we weer velen van jullie zullen zien”, laten ze bij het PieterBrueghelHuis weten.

Drankjes
Het Autisme café Meierijstad is gevestigd in het Pieter BrueghelHuis in Veghel en is geopend van 19.30 uur tot en met 22.00 uur. Later komen of korter blijven is geen probleem. Drankjes zijn voor eigen rekening (let op: er is geen mogelijkheid tot pinnen). Ook inwoners buiten de gemeente Meierijstad zijn welkom.

Meer berichten