<p>Rian, Niek en Rene Bekker aan de keukentafel.</p>

Rian, Niek en Rene Bekker aan de keukentafel.

(Foto: )

Tour de Niek en De Dames van Hurkmans

  •   keer gelezen

VEGHEL | Ladies’ Circle 41 De Leijgraaf organiseert op zondag 27 juni Tour de Niek, de toertocht waar je blij van wordt. De Dames van Hurkmans hebben zich aangesloten als hoofdsponsor.

Rian en René van stichting Niek en Co dromen ervan om met hun kleinschalige logeerhuis in Eerde kinderen met een meervoudige beperking, die extra zorg nodig hebben een veilige en warme plek te bieden in vakanties en weekenden. Naast goede medische zorg en professionele persoonlijke begeleiding vinden Rian en René het heel belangrijk dat kinderen in hun logeerhuis ook kunnen genieten van mooie momenten. Rustig bewegen, spelen, interactie en leren ontdekken zijn daarom belangrijke activiteiten van het logeerhuis. Een veilig aangepast en ingerichte buitenspeelruimte en binnen een rustgevende snoezelruimte staan daarom hoog op hun wensenlijst. Tijd voor de ladies en De Dames van Hurkmans om in actie te komen. Door het organiseren van een toertocht voor zowel auto als motor willen zij geld inzamelen voor Stichting Niek en Co om deze droom in vervulling te laten gaan. “De toertocht start bij Van de Beeten Grondverzet in Veghel en eindigt na een leuke toer door ons prachtige Brabant en niet te vergeten het logeerhuis waar we het allemaal voor doen, bij de Ideeënfabriek in Uden. Onderweg hebben we nog een stop bij de Dames van Hurkmans, een autobedrijf voor en door vrouwen in ‘s-Hertogenbosch”, laat Ladies’ Circle 41 De Leijgraaf weten.
Tickers kunnen worden aangeschaft via: lc41.ladiescircle.nl/shop. Kosten per persoon bedragen 30 euro, inclusief koffie met wat lekkers, lunch, goodiebag, en een route. Uiteraard is deze route ook geschikt als gezinsuitje. Voor kinderen tot 12 jaar wordt een bijdrage van 2.50 euro gerekend. De route is met elke auto of motor te rijden en geheel coronaproof.

Hoofdsponsor
Ladies’ Circle 41 De Leijgraaf zijn blij met De Dames van Hurkmans als hoofdsponsor. “Dit jaar bestaan we alweer vijf jaar en we willen ons jubileum graag koppelen aan een goed doel. Toen Ladies’ Circle 41 met dit mooie initiatief kwam waren we gelijk enthousiast. We houden van auto’s dus een toertocht is ons op het lijf geschreven en dat daarmee een mooi bedrag opgehaald wordt voor Stichting Niek en Co is natuurlijk helemaal geweldig.”

Meer berichten