<p>De Blauwe Kei krijgt een theater aan de kade.</p>

De Blauwe Kei krijgt een theater aan de kade.

(Foto: Ad van de Graaf)

Zomerprogramma De Blauwe Kei krijgt vorm, verkoop start donderdag

  •   keer gelezen

VEGHEL | Eerder werd door theater De Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel, al aangekondigd dat er mooie plannen zijn voor theater in de zomer. Van vrijdag 16 juli tot en met zondag 29 augustus zijn er circa 20 voorstellingen te zien. De kaartverkoop start donderdag 24 juni om 14.00 uur via www.blauwekei.nl. 

Onder andere Peter Pannekoek, Guido Weijers en de 3JS zijn in de zomer te zien in het Theater Aan Het Water. Daarnaast zijn ook Ellen ten Damme, Steven Brunswijk, A Summer Night of Comedy, Mark van de Veerdonk, en ‘Bloed Zweet en Tranen’ met Jason Bouman bevestigd. De jeugd is uiteraard ook welkom op de Noordkade, voor hen staan onder andere Rupsje Nooitgenoeg, Hippe Gasten en Dirk Scheele op het programma. Het programma spitst zich vooral toe op de weekenden.

Het zomerprogramma is nog in ontwikkeling, want er worden nog namen toegevoegd. Daarnaast kunnen wegens omstandigheden (bijvoorbeeld het weer) data, artiesten of locatie worden aangepast. Houd voor alle informatie en het programma van Theater Aan Het Water www.blauwekei.nl in de gaten.
Theater Aan Het Water geldt een beetje als kick-off voor het nieuwe theaterseizoen.


De Noordkade bruist deze zomer van de activiteiten. Zo zijn er naast theatervoorstellingen ook optredens van Phoenix, exposities van De Compagnie en kan men genieten aan de Zomerkade bij terrassen van De Afzakkerij, DIS, Traiteur Plank en Wittern.

Meer berichten