<p>Kaartverkoop Hippe Gasten in stroomversnelling geraakt.&nbsp;</p>

Kaartverkoop Hippe Gasten in stroomversnelling geraakt. 

(Foto: MAAIKE van ESCH)

Hippe Gasten trappen het weekend van de Buffelrun af

  •   keer gelezen

BOERDONK | Het Buffelrun weekend in Boerdonk wordt op vrijdagmiddag 3 september afgetrapt door de Hippe Gasten met de Erpse zanger Jon van den Elsen! De slogan? KOMKOMMERMAARBIJ!

Hippe Gasten maakt rock voor kinderen. Geen belerend vingertje of flauwe deuntjes, maar serieuze songs met gierende gitaren en pompende drums. Voor de kinderen die het station van K3 gepasseerd zijn en samen met hun ouders willen genieten van wellicht hun eerste échte popconcert. Hippe Gasten speelt liedjes van het spiksplinternieuwe album ‘Komkommermaarbij’, waarop samengewerkt wordt met onder andere producer Skiggy Rapz (bekend van Diggy Dex en Guus Meeuwis).

Live show
Een live show als aftrap van het weekend van de Buffelrun. Niet via online stream maar gewoon echt live muziek met een show die je anders alleen maar in een theater ziet. Er worden de nodige muzikale stunts uitgehaald zoals je van Hippe Gasten mag verwachten.

De kaartverkoop is de laatste week in een stroomversnelling gekomen. Dus wil je nog kaartjes? Wacht niet te lang. Tickets zijn verkrijgbaar via www.buffelrun.nl voor een bedrag van 6.50 euro per persoon.

Meer berichten