Foto:

Starter aan het woord: Mariola Czapla

  •   keer gelezen

Mijn naam is Mariola Czapla en ik ben Virtueel Assistent (VA).

Met passie en een dosis positieve energie ondersteun ik ondernemers zoals jij met secretariële en administratieve taken. Ik noem het vaak de secretaresse van de toekomst in een nieuw “virtueel” jasje. Diensten die ik aanbied zijn heel divers: van Officemanagement tot opvolgen van leads en contact onderhouden met klanten. Maar ook werkzaamheden waarbij ik mijn Poolse taalkennis kan gebruiken, want dat is nu precies waar ik me in onderscheid als VA, de kennis van Poolse taal.

Voldoening haal ik als ik zie dat iemand door mijn ondersteuning groeit.

Midden in de Corona uitbraak ben ik voor mezelf begonnen. Ja echt! Beslissing was al eerder genomen en de timing was er nou eenmaal zoals het was…en eerlijk gezegd het woord virtueel is nu niet meer weg te denken in onze maatschappij.

Er zijn meerdere redenen waarom ik voor mezelf ben begonnen. Een van de belangrijkste is dat ik graag wilde gaan netwerken om ondernemers te ontmoeten.

Daarnaast wilde ik graag mijn Poolse taalkennis toepassen in mijn werkzaamheden.

Ik ben al meer dan 18 jaar een assistente en merkte dat ik daar meer uit wilde halen door mezelf nog meer te ontwikkelen en geloof me, met die ontwikkeling gaat het heel snel als je gaat ondernemen Dan is het heel prettig dat je bij Startersnetwerk terecht kan met alle vraagstukken.

Direct bij mijn start heb ik me aangemeld bij Startersnetwerk. Een van de beste beslissingen want daar heb ik hele mooie en nuttige connecties gemaakt. Daarnaast heb ik veel kennis opgedaan op het gebied ondernemen want dat was compleet nieuw voor me.

Startersnetwerk is een prachtig initiatief dat opgezet is voor een startende ondernemers in Meierijstad. Geen vraag is te gek en er is altijd ruimte voor hulp bij zaken waar je tegenaan loopt.

Mariola Czapla
www.vamariola.nl
info@vamariola.nl

Meer berichten