Afgelopen weekend stond het nog propvol op festivalterrein De Roost.
Afgelopen weekend stond het nog propvol op festivalterrein De Roost. Foto: Joris Bisschops

7th Sunday Festival presents: LIVE AGAIN! gaat niet door: ‘Hartverscheurend’

Algemeen 7.208 keer gelezen

ERP | In verband met de verscherpte maatregelen die vanavond worden aangekondigd gaat het LIVE AGAIN! Festival presents 7th Sunday dit weekend niet door. Festivalterrein De Roost blijft op zowel zaterdag als zondag leeg. Par-T, de organisatie achter 7th Sunday Festival presents: LIVE AGAIN! Festival, reageert verslagen: “Het is hartverscheurend.” 

“Het is echt dramatisch. We hebben de laatste weken keihard gewerkt om een geweldig en veilig evenement neer te zetten. Dit doet pijn”, aldus Geertje van Zoggel van Par-T. Ze vindt dat de overheid tekort schiet. “We hebben alles goed op orde en worden nu het slachtoffer van een algemene regel. Het is niet eerlijk. Wij krijgen de rekening van het falen bij Testen voor Toegang. De evenementenbranche wordt nu keihard getroffen, terwijl het ergens anders misgaat.” Bij Par-T heerst vooral het gevoel van onrecht. “Vorige week waren er op de Harmony of Hardcore variant van LIVE AGAIN! 10 besmettingen op 20.000 bezoekers. Dat is te verwaarlozen”, vertelt Van Zoggel.

Geld
De refundprocedure is in gang gezet. Van Zoggel: “Je ontvangt het geld van jouw festival-, token- en parkeerticket (exclusief servicekosten) binnen vier weken automatisch op je rekening.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant