<p>Eerste weekend van Theater aan het Water zit erop. </p>

Eerste weekend van Theater aan het Water zit erop.

(Foto: Ad van de Graaf)

Aftrap Theater Aan Het Water een succes

  •   keer gelezen

VEGHEL | Afgelopen weekend was de aftrap van Theater Aan Het Water, het buitenprogramma van De Blauwe Kei op de Noordkade. Het weer was prachtig, bezoekers genoten zichtbaar van éindelijk weer een avond (of middag) theater en ook artiesten waren enthousiast om weer voor publiek te spelen. Dat maakte het eerste weekend van Theater Aan Het Water tot een succes. Tot en met zondag 29 augustus staan er nog optredens gepland. 

De Volendamse 3JS hadden de eer om op vrijdagavond het podium te openen. Dit deden ze met prachtige Nederlandse nummers én een potje rock van hun ‘muzikale heroes’. Er werd flink meegezongen. 

Guido Weijers
Zaterdag was het volle bak bij cabaretiers Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru en op zondag genoot het (jonge) publiek van een kinder-rockconcert van Hippe Gasten.

Programma
De komende weken staan er nog volop optredens op het programma van Theater Aan Het Water, waaronder van Mark van de Veerdonk, Peter Pannekoek, Mercy John, Dirk Scheele, Steven Brunswijk en Ellen ten Damme. Het gehele programma is te vinden op blauwekei.nl/theateraanhetwater.

Meer berichten