Ties van Dooren (L) en Harry Vermeulen (R) tijdens het juryoverleg.
Ties van Dooren (L) en Harry Vermeulen (R) tijdens het juryoverleg. (Foto: )

Naut Heijnen is de nieuwe Juniorbaas van De Blauwe Kei

  •   keer gelezen

VEGHEL | Voor seizoen 2021-2022 ging Theater De Blauwe Kei uit Veghel op zoek naar een Juniorbaas, een theaterliefhebber tussen de 6 en 12 jaar die graag in de spotlights staat. Uit alle aanmeldingen werden drie kinderen gekozen en inmiddels heeft een jury uit dit drietal één winnaar gekozen: de 8-jarige Naut Heijnen uit Schijndel.

De jury bestond uit Ties van Dooren, namens de redacties van de Stadskrant Veghel, MooiRooi en MooiSchijndel, Harry Vermeulen, directeur van De Blauwe Kei én actrice Bettina Holwerda-Bakkum uit de musical Belle En Het Beest. Harry: “Het zijn natuurlijk alle drie toppers. Mooi om te zien dat ze op hun leeftijd al zo’n liefde voor theater hebben ontwikkeld. Toch moesten we één winnaar kiezen en dat was nog best pittig, maar het is gelukt. Met Naut hebben we een vrolijke, energieke en enthousiaste Juniorbaas in huis gehaald, bij wie theater er met de paplepel is ingegoten.” 

Feestje
Ook Bettina had mooie woorden over de nieuwe Juniorbaas: “Wat een heerlijke positieve uitstraling heeft Naut. Die gaat met zijn positiviteit geweldig kunnen uitdragen hoe leuk en mooi theater is. Dat wordt een feestje met jou als Juniorbaas, Naut!”
Juniorbaas Naut krijgt drie voorstellingen in seizoen 2021-2022 cadeau en staat het hele theaterseizoen in de spotlights. Hij krijgt een professionele fotoshoot (inclusief ingelijste fotoafdruk), neemt een kijkje achter de schermen, maakt kennis met artiesten tijdens een meet & greet en speelt de hoofdrol in diverse Juniorvlogs. We gaan dus nog veel horen van Naut, die hartstikke blij is met het nieuws. “Ik vind het super leuk dat ik gewonnen heb en ik heb er kei veel zin in”, besluit de kersverse Juniorbaas.

Meer berichten