Afbeelding

Starter aan het Woord: Michelle van Rooij-Gomez

Algemeen 921 keer gelezen

Ik ben Michelle van Rooij-Gomez, ik woon in Veghel met mijn man en twee kinderen en ik ben de eigenaar van Voetenpraktijk Dos Pia. 

Door mijn diepe interesse in de anatomie, energieën en hoe alles in het menselijk lichaam in verband staat met elkaar ben ik me nog verder gaan verdiepen en ben ik opleidingen gaan volgen in voetreflexologie. Hierin heb ik zo mijn passie gevonden dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken door in 2011 mijn eigen praktijk te openen. 

Ik ben gespecialiseerd voetreflexzone therapeut, maar ook kunt u bij mij terecht voor een professionele pedicure. Ik doe mijn werk met veel passie en plezier. Of u man bent of vrouw, jong of oud, u kunt rekenen op een professionele behandeling, waarbij ik voor u de beste pedicure producten gebruik om tot een uitstekend resultaat te komen. 

Sinds januari 2020 is mijn praktijk gevestigd in het voor vele Veghelaren bekende, PieterBrueghelHuis. 

Mijn behandelkamer is op de begane grond, wachtruimte, toilet en koffie/thee zijn aanwezig. De ruimte is rolstoelvriendelijk bereikbaar en ingericht. 

De praktijkruimte is ruim ingericht en vanuit de behandelstoel kunt u genieten van het groene uitzicht. 

Mocht u dat willen dan is er tijdens de behandeling ook ruimte voor gezellige gesprekken. 

Mocht u interesse hebben kunt u mijn contactgegevens vinden en een afspraak maken op mijn website: voetenpraktijkdospia.com

Ik ben groot voorstander van het onderling samenwerken van kleine bedrijven en doe dit dan ook vaker en met plezier. Zo heb ik laatst nog een mooie samenwerking gehad met een voetreflexmassage en een klankschaalsessie. Startersnetwerk Meijerijstad geeft hiervoor nog een mooi duwtje in de juiste richting om nog meer starters als ik te ontmoeten, met elkaar te sparren en elkaar vooruit te helpen. Ook helpt het Startersnetwerk door workshops te organiseren voor verschillende starters. Dit alles werkt mee aan de groei van kleine bedrijven en ik ben ze daar ook zeer dankbaar voor!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant