<p>Autismecaf&eacute; Meierijstad opent maandagavond weer haar deuren.</p>

Autismecafé Meierijstad opent maandagavond weer haar deuren.

(Foto: )

Autismecafé in het Het PieterBrueghelHuis

  •   keer gelezen

VEGHEL | Het Autismecafé Meierijstad opent op maandagavond 26 juli weer haar deuren. Het is een plek voor herkenning en erkenning, maar vooral ook voor de gezelligheid. Iedere laatste maandagavond van de maand verandert Het Pieter Brueghelhuis in Veghel in een ontmoetingsplek voor mensen met (een vermoeden van) autisme en voor hun familie en bekenden.

Zoals altijd kun je zelf bepalen wat je doet en hoe lang je blijft. Bij binnenkomst word je welkom geheten door de organisatie en als je voor de eerste keer binnen loopt dan geven ze graag wat meer uitleg als je dat wil. Indien het weer het toelaat dan kun je ook buiten op het terras zitten. Binnen zijn er twee vrij grote ruimtes, die verdeeld zijn in verschillende hoeken en het is altijd mogelijk om de rust op te zoeken.

Het Autismecafé Meierijstad is gevestigd in het Pieter BreughelHuis, Middegaal 25 in Veghel. Openingstijd: vanaf 19.30 uur tot 22.00 uur. Later komen of wat korter blijven is geen probleem. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Meer berichten