<p>Sascha Nijsen nam het initiatief met ondersteuning van de co&ouml;peratie Boerdonk Buitengewoon.</p>

Sascha Nijsen nam het initiatief met ondersteuning van de coöperatie Boerdonk Buitengewoon.

(Foto: )

Boerdonkse inzamelingsactie voor Limburg groot succes

  •   keer gelezen

BOERDONK | De afgelopen weken was het volop in het nieuws. Limburg is zwaar getroffen door overstromingen. Ruim 8000 huishoudens zijn gedupeerd als gevolg van zware regenval in juli. Allerlei vormen van hulpverlening ontstonden en ook in Boerdonk is er een inzamelingsactie gehouden. Sascha Nijsen nam het initiatief met ondersteuning van de coöperatie Boerdonk Buitengewoon en deed een oproep aan de Boerdonkenaren tot een inzamelingsactie voor noodgoederen.

Zondag 25 juli tussen 10.00 uur en 12.00 uur was het mogelijk op vrijwillige basis allerlei goederen, variërend van gereedschap tot aan kleding/etenswaren in te leveren bij gemeenschapshuis Den Hazenpot. En hieraan werd massaal gehoor gegeven.

Oproep
Vele togen naar Gemeenschapshuis Den Hazenpot en binnen nauwelijks twee uur stonden alle uitgestalde tafels vol met (gesorteerde) artikelen die massaal werden ingeleverd. “Fantastisch om te zien hoe zo’n kleine hechte gemeenschap als Boerdonk massaal gehoor gaf aan de oproep. Komende dagen worden de goederen gesorteerd en vervolgens naar de diverse hulpinstanties in Limburg overgebracht. Sacha, bedankt voor het nemen van dit mooie initiatief. En natuurlijk ook veel dank aan iedereen die heeft meegeholpen om er een succes van te maken”, laat Coöperatie Boerdonk Buitengewoon weten.

Meer berichten