Foto: Antoon Donkers

Tweede editie Boering Beach Ball goed verlopen

  •   keer gelezen

BOERDONK | Direct nadat het eruit zag dat er weer meer mocht in de zomer kwam de commissie Boering Beach Ball Blast bijeen. Besloten werd om vol in te zetten op de tweede editie in het weekend van 23/24 juli 2021. De organisatie blikt terug op een succesvol en sportief weekend.

Veertig teams uit onder andere Boekel, Erp, Keldonk, Lieshout, Gemert, De Mortel schreven zich in en binnen dertig minuten was de tweede editie uitverkocht. Nadat de coronaregels werden aangescherpt is er intensief overleg gepleegd met de gemeente Meierijstad met als uitkomst: Het kon doorgaan. Weliswaar met enkele aanpassingen maar dat mocht de pret zeker niet drukken.

Vrijdag 23 juli werd om 18.00 uur gestart met de poulewedstrijden. Nadat iedereen de eerste avond met een biertje had afgesloten kwamen alle teams op zaterdag om 15.00 uur terug op het wedstrijdterrein. Een enkele regenbui mocht de pret niet drukken en na het afronden van de poulewedstrijden ontstond er een spannende finale tussen een Lieshouts team en een team uit De Mortel. Uiteindelijk ging voor het tweede jaar op rij het team Fake Taxi uit De Mortel er vandoor met de beker met de grote oren.

Dat moest natuurlijk gevierd worden. Onder leiding van dj Tom werd de tweede editie van de Boering Beach Ball Blast dan ook enthousiast afgesloten om exact 0.00 uur. De derde editie staat voor 2022 weer op de planning.

Meer berichten