<p>Glenn de Vocht is eigenaar van DEVO Campervans.</p>

Glenn de Vocht is eigenaar van DEVO Campervans.

(Foto:)

‘De Devo buscampers doen niet onder voor de grote jongens’

  •   keer gelezen

VEGHEL | DEVO Campervans bouwt nieuwe luxe buscampers voor klanten. Dat doen ze volledig op maat en naar wens. “Ook voor onderhoud en aanpassingen kunnen mensen bij mij terecht. Daarnaast zijn we sinds kort begonnen aan een nieuw project: Truck/trailer ombouw ten behoeve van motorsport. Ook hier is veel vraag naar”, aldus eigenaar Glenn de Vocht. 


Glenn de Vocht is eigenaar van DEVO Campervans. 

Je komt uit de evenementenbranche. Waarom deze ommezwaai?
Ho ho! Devo Event Solutions bestaat nog, ik ben er iets langs begonnen. Door corona kon de orderportefeuille de prullenbak in. Mijn vakgebied is altijd techniek geweest. Automotive, elektra/automatisering en interieurbouw is waar ik goed in ben. In het begin van corona kreeg ik steeds vaker het verzoek om een camper te maken en zodoende ben ik hierin gedoken.

Je hebt een goede start gemaakt. Is er zoveel vraag naar luxe buscampers?
De vraag naar campers en dan met name de ‘bus’campers groeit de laatste jaren. Corona heeft hier een schepje bovenop gedaan, omdat er steeds meer mensen meer waarde zijn gaan hechten aan het ouderwets op pad gaan met een camper. Echter waar wij inspringen is de markt van ‘bus’campers. Deze zijn nog altijd mobieler dan de conventionele grote campers en iedereen kan er praktisch mee rijden. Devo Campervans maakt buscampers die qua luxe niet onderdoen voor de grote jongens.

Wat zit er zoal in zo’n luxe buscamper?
Allereerst valt het interieur op. We werken louter met hoogwaardige materialen die je niet bij de IKEA kan kopen. Er zit een zithoek in, stoelen voorin zijn draaibaar zodat je met vier personen kan eten. Luxe toilet met doorspoelfunctie, complete keuken, alle ramen/deuren zijn voorzien van verduistering/horren. Een kingsize bed, airco/kachel, internet en overal zijn ledstrips in verwerkt. Alles is rondom afgewerkt met geruit leder en niet te vergeten de giga luifel van 4.2x2.5m.

Heb je de evenementenbranche nu helemaal gedag gezegd?
Ik ben er zeker niet mee gestopt! De aanvragen komen langzaamaan weer binnen, denk aan kleine tuinfeesten, online modeshows en alles wat mag. Ik heb mensen in dienst die dit gaan oppakken, ik zal zelf wat minder te zien zijn in de evenementenbranche. Maar het is en blijft mij passie dus vaarwel zeggen doe ik het nooit.

Meer berichten