<p>Mercy John alias John Verhoeven is geboren in Erp en woonachtig in Veghel.</p>

Mercy John alias John Verhoeven is geboren in Erp en woonachtig in Veghel.

(Foto: Sander van den Berg)

Muzikaal weekend bij Theater aan het Water

  •   keer gelezen

VEGHEL | Luisteren naar liedjes van een singer-songwriter en geraakt worden door de teksten. Of luidkeels meezingen met de grote hits van vier wereldberoemde artiesten uit Zweden? Het kan beide dit weekend bij Theater Aan Het Water op de Noordkade. Met optredens van Mercy John en ABBA Fever, maar ook met de kindervoorstelling Hans & Grietje, wordt het muzikaal genieten in het buitentheater van De Blauwe Kei. 

‘Local’ Mercy John (geboren in Erp, woonachtig in Veghel) speelt op vrijdag 6 augustus met zijn fantastische band niet alleen liedjes van zijn albums, maar hij vertelt ook de verhalen achter die liedjes.
Op zaterdag 7 augustus zijn het de klanken van ABBA Fever, die gegarandeerd zorgen voor een feestje op het podium én de tribune. Voor de kleintjes staat op zondag 8 augustus Hans & Grietje (3+) op het programma; sprookjestheater zonder gedoe, maar mét mooie muziek, gekke personages en humor.

De komende weken staan er nog veel meer optredens op het programma van Theater Aan Het Water, waaronder van Dirk Scheele, Steven Brunswijk en Ellen ten Damme. Het gehele programma is te vinden op blauwekei.nl/theateraanhetwater.

Actie: kom voorafgaand of binnen een week na het optreden naar platenzaak Wil’m en koop op vertoon van je gekochte ticket een LP of CD van Mercy John voor maar 10 euro.

Meer berichten