<p>Gezelligheid op het terras van het PieterBrueghelHuis.</p>

Gezelligheid op het terras van het PieterBrueghelHuis.

(Foto: )

Open zondagmiddag in het PieterBrueghelHuis

  •   keer gelezen

VEGHEL | Het PieterBrueghelHuis is zondagmiddag 8 augustus van 13.30 uur tot 16.00 uur open voor ontmoeting en huiselijke gezelligheid. Deze middag worden er tweedehands boeken verkocht zoals handwerkboeken en zal Mariëlle Koster, vrijwilliger bij de activiteit ‘met je handen in de klei’ een demonstratie potten bakken geven. 

Tijdens de middag zorgen vrijwilligers voor een hapje en een drankje en zal Marielle Koster het potten bakken demonstreren. Het terras en de huiskamer zijn ideaal om elkaar te ontmoeten en er is ruimte voor een spelletje en een fijn gesprek. “Wilt u zelf het potten bakken proberen dan kan dat tijdens de activiteit ‘met je handen in de klei’. Vrijwilligers Ingrid en Mariëlle helpen iedereen op weg op de woensdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur. De kosten voor een ochtend bedraagt 2 euro inclusief koffie en thee. De kosten voor de klei staan daar los van”, laat coördinator Karin Cornelissen weten.

PieterBrueghelHuis organiseert de open zondagmiddag voor mensen die in het weekend weinig te doen hebben en juist dan weinig mensen zien, maar het ook bedoeld voor hen die met een familielid, vriend of vriendin gezelligheid, een gezellig huis en een lekker terras willen. Het kan een eerste veilige kennismaking zijn met het PieterBrueghelHuis en de mogelijkheden die er zijn om wekelijks leuke dingen te doen.

Aanmelden voor deze middag is niet nodig. Karin: “U kunt gewoon komen. De entree is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening. U kunt zowel met pin als contant betalen. We vragen wel iedereen rekening te houden met de algemene regels.” Het PieterBrueghelHuis is gelegen aan Middegaal 25 in Veghel.

Meer berichten