De trainers John Bernards en Suzanne van den Heuvel.
De trainers John Bernards en Suzanne van den Heuvel.

Mindfulness voor beginners in Veghel

Gezondheid 1.208 keer gelezen

VEGHEL | Het PieterBrueghelHuis biedt woensdag 1 september van 19.30 tot 21.00 uur een introductieworkshop Mindfulness aan. 

De trainers John Bernards en Suzanne van den Heuvel vertellen tijdens de workshop over mindfulness; wat het je zou kunnen brengen en hoe je het kunt toepassen in je leven. Vanaf 15 september bieden ze in de middag en in de avond een achtweekse training Mindfulness aan in het PieterBrueghelHuis.

Programma
Tijdens de workshop vertellen de trainers wat Mindfulness inhoudt en laten ze ervaren wat Mindfulness doet. Deelnemers kunnen dan Mindfulness direct ervaren door enkele eenvoudige oefeningen.
Met Mindfulness train je het vermogen het leven accepterend toe te treden, zodat er minder energie verloren gaat aan angst en piekeren. Door stap voor stap te werken aan verbetering van onze mentale fitheid en geestelijk veerkracht, neemt ons gevoel van welzijn en vertrouwen toe. Mensen die antwoord zoeken op vragen als: Wil je met meer aandacht in het leven staan en bewuste keuzes maken? en Ben jij op zoek naar een anker voor meer innerlijke rust, balans en zelfwaardering?
Het trainen van mindfulness kan een anker bieden. Mindfulness is een mentale conditietraining, ook wel aandachttraining genoemd. Meer informatie over Mindfulness is te vinden op www. mind-workz.nl. 

Voor wie
De introductieworkshop is bedoeld voor hen die willen kennismaken met Mindfulness en voor hen die overwegen de 8-weekse training te gaan volgen. Mindfulness is geschikt voor iedereen. Er zijn geen eisen verbonden aan deelname.
Aanmelden voor de introductieworkshop kan tot 30 augustus via 0413- 395280 of info@pieterbrueghelhuis.nl. Aanmelden kan ook via de trainers John Bernards (06-10727094) of Suzanne van den Heuvel (06-30444017). Voor deelname aan de introductieworkshop wordt een vrije bijdrage gevraagd. De achtweekse training kost 350 euro. Aanmelden kan tot 10 september.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant